Γλυφάδα: Μια μικρή ανθρώπινη ιστορία…





Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Γλυφάδας έλαβε το παρακάτω email: ️”Καλημέρα, σας γράφω για να εξυπηρετήσω έναν ευγενέστατο γείτονα, ετών 95, στην Άνω Γλυφάδα, δίπλα από το σπίτι μου. Ονομάζεται Θ.Γ. Με παρακάλεσε να σας μεταφέρω ένα αίτημά του, να βάλετε αν γίνεται ένα παγκάκι στη μικρή πλατεία Κέντακα, οδός Καλαβρύτων και Δομοκού. Πηγαίνει κάθε μέρα μια μικρή βόλτα και θέλει να ξεκουράζεται εκεί. Η πλατεία αυτή έχει κάποιες σανίδες μόνο για να κάθεσαι. Σας ευχαριστώ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Π.”

Το email προωθήθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία. Αφού έγινε αυτοψία του χώρου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Σκαλτσάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος και έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει η εγκατάσταση. Έτσι με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου έγινε μετατροπή, ώστε να μικρύνει ένα παγκάκι για να μπορεί να τοποθετηθεί σωστά στο χώρο της πλατείας.
«Εύχομαι κάποια μέρα να δω τον κύριο Θ.Γ. να κάθεται στο παγκάκι, να συστηθώ και να του πω πως σεβόμαστε πολύ αυτή την ηλικία στο Δήμο μας. Πόσο μάλλον όταν και ο πατέρας μου Σκαλτσάς Αθανάσιος έχει την ίδια ηλικία. Πού ξέρεις; Ίσως και να γνωρίζονται…», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πόλης και Καθημερινότητας Γιάννης Σκαλτσάς



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.