Απογοητευμένος και κουρασμένος ο Άρης, για το 2/2 η Ατλέτικο




Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Στοιχηματικά ξεχωρίζουμε τη μάχη του Άρη στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ. Απογοητευμένοι και κουρασμένοι από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό οι Θεσσαλονικείς, ικανοί να το εκμεταλλευτούν οι Κρητικοί. Δύσκολη έξοδος για την Ατλέτικο στην Ανδαλουσία.

Δείτε εδώ: Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής νετβετ

589. ΟΦΗ – Άρης (19:30)

Όντας καλύτερος και στα δύο ματς με την Ντιναμό Κίεβου, ο Άρης δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν και γνώρισε πικρό αποκλεισμό στα πέναλτι. Αποτέλεσε την πρώτη ελληνική ομάδα που αποχαιρέτησε τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τώρα καλείται να στραφεί στις εγχώριες υποχρεώσεις. Σίγουρα επικρατεί απογοήτευση και κατήφεια στο στρατόπεδο της, ενώ σίγουρα υπάρχει και κόπωση αφού αγωνίστηκε για 120 λεπτά στη Ρουμανία. Ο ΟΦΗ μπαίνει με αισιοδοξία φέτος στη σεζόν, αρκετές πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας μέχρι στιγμής, ενώ ο Λιθουανός κόουτς Νταμπράουσκας αποτελεί ένας από τους καλύτερους τεχνικούς της κατηγορίας.



Έστω και οριακά οι Κρητικοί μπορούν να φτάσουν στη νίκη, στο 2.62 ο άσος.

634. Mπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:30)

Κλείνουμε με Ισπανία και Λα Λίγκα, με το κορυφαίο ματς της ημέρας, όπου στην Ανδαλουσία, η Μπέτις φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμφότερες ξεκίνησαν με το δεξί τη σεζόν, η Μπέτις πήρε σημαντική νίκη με 2-1 στη δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ. Από την άλλη η Ατλέτικο, είχε πολύ πιο εύκολο έργο εντός κόντρα στην Γρανάδα, επικρατώντας εν τέλει με 3-1. Η Ατλέτικο δείχνει αποφασισμένη για κάτι καλό φέτος, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν απέχουν τόσο πολύ από την ομάδα του Σιμεόνε. Εάν θέλει να θέσει υποψηφιότητα για τον τίτλο, οφείλει να καθαρίζει τέτοια ματς.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχει πιθανότητες το διπλό σε απόδοση 2.05.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.