Απανθρακώθηκε γυναίκα μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο




Τρομερό τροχαίο δυστύχημα με μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ, έγινε στις 3:30’ το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) στο 52ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας, στο Χρισσό Φωκίδας.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο με οδηγό μια 67χρονη Ελληνίδα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε Κινέζους τουρίστες από τους Δελφούς.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ΙΧ να ανατραπεί και να πάρει φωτιά, ενώ η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτό και βρήκε τραγικό θάνατο. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, μπροστά πήγαινε άλλο ΙΧΕ στο οποίο επέβαινε η κόρη της 67χρονης.

Επίσης από το λεωφορείο που όπως φαίνεται στη φωτογραφία βγήκε τέρμα δεξιά προσπαθώντας να αποφύγει τη σύγκρουση, πέντε από τους 34 επιβάτες του φέρεται να τραυματίστηκαν ελαφρώς και να μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Άμφισσας για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις.



Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, συνολικά 14 άτομα με 5 οχήματα, ενώ εκλήθη και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε τελικά να επέμβει.

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας. (κεντρική φωτό: fokidanews.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.