Ανδρέας Κονδύλης: “Η πόλη τρέχει, πάει μπροστά” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην αγορά της Θουκυδίδου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 28/8) ο Ανδρέας Κονδύλης με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου με τους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές του Αλίμου.

“Μιλάμε συνέχεια στους πολίτες δεν περιμένουμε να έρθουν οι εκλογές, ωστόσο τώρα που πηγαίνουμε προς τις κάλπες είναι ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να θυμηθούμε και τι έχει γίνει σε κάθε γειτονιά και να πούμε τι πρέπει να γίνει ακόμη” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν στην παραλία, στη μάχη που δίνει ο Δήμος για να σταματήσουν να “σηκώνονται” πολυκατοικίες – τέρατα και στην εκτόξευση του προϋπολογισμού, που από τα 29 εκ. ευρώ, πριν από 9 χρόνια, πήγε στα 74.000.000 ευρώ!

“Μέσα σε 4 χρόνια κάνουμε έργα και υπηρεσίες που γίνονταν μέσα σε 10 χρόνια. Τα νούμερα αυτό λένε, ότι το έργο που γίνεται σε ένα χρόνο γινόταν μέσα σε 2,5 χρόνια στο παρελθόν”



“Με την ανάπλαση που θα γίνει στη Μαρίνα Αλίμου, το στοίχημα είναι να τραβήξουμε τουρισμό μέσα στην αγορά της Θουκυδίδου. Να βάλουμε ένα κόκκινο τρενάκι να κάνει διαδρομές για να βλέπουν οι τουρίστες τα αρχαία της πόλης, με την δημοτική πινακοθήκη που θα γίνει εκεί και θα πληρώσει το κτήριο ο επενδυτής. Πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι σε λίγα χρόνια ο Άλιμος θα είναι όπως είναι τα νησιά το καλοκαίρι”

Παρέμβαση μίας νέας δημότισσας: “Mας έχουν βοηθήσει πολύ οι ράμπες στη Θουκυδίδου, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετές και αντιμετωπίζουν προβλήματα και τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και οι γονείς με τα παιδιά στο καρότσι”

Ανδρέας Κονδύλης: “Υπεύθυνοι είναι οι παρόδιοι ιδιοκτήτες όχι ο δήμος αλλά δυστυχώς επειδή δεν ανταποκρίνονται πηγαίνουμε εμείς. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κάνει παρεμβάσεις σε 1.100 σημεία. Τώρα είναι σε εξέλιξη έργο που κάθε γωνία θα έχει τη ράμπα της”

Παρέμβαση δημότη: “Δεν έχουμε πάρκινγκ, μένω στην Αριστοτέλους και δεν έχουμε που να παρκάρουμε, αν γίνεται με κάποια πινακίδα ότι είμαστε δημότες”

Ανδρέας Κονδύλης: “Η πόλη όταν δομήθηκε πριν από πολλές δεκαετίες ήταν άλλα τα πολεοδομικά δεδομένα και δεν προβλέφθηκαν χώροι στάθμευσης. Μπορούμε να κάνουμε την κάρτα στάθμευσης για τους δημότες, έχουμε πάρει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, το εφαρμόσαμε πιλοτικά στην περιοχή Γκρώμαν, είχαμε αντιδράσεις από κάποιος κατοίκους. Μπορούμε να εφαρμόσουμε το μέτρο με τις κάρτες ότι προηγούνται οι κάτοικοι της περιοχής αλλά αυτό μόνο μετά από διαβούλευση με τους κατοίκους.

Με το νέο Δημαρχείο που θα φτιάξουμε θα υπάρχουν 100 θέσεις πάρκινγκ που δεν θα κλείνει θα είναι ανοιχτό για να εξυπηρετεί τη γειτονιά

“Εδώ στην παιδική χαρά υπήρχε στο παρελθόν μία άσχημη κατάσταση. Τα ξηλώσαμε όλα, τη φτιάξαμε από την αρχή, φτιάξαμε αυτή την όμορφη τοιχογραφία που δίνει χρώμα, έχει ζωντανέψει αυτή η γωνιά της πόλης μας και μαζί έχει πάρει ζωή και ένα μεγάλο κομμάτι γύρω. Έχει ομορφύνει η καθημερινότητα, υπάρχουν προβλήματα; Υπάρχουν, μπαίνουν το βράδυ ενήλικοι, πίνουν μπύρες κάνουν φασαρία και δεν μπορούν να κοιμηθούν οι γείτονες. Κάνουμε ότι μπορούμε και για αυτό που είναι θέμα αγωγής”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.