Mεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μητέρα δύο παιδιών




Ράγισαν και οι πέτρες στο οδυνηρό «αντίο» της 41χρονης Γιαννούλας Καραγούγα που σκοτώθηκε σε θανατηφόρο τροχαίο την Τρίτη το μεσημέρι στη Νεάπολη Λάρισας, όταν αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 76χρονος, την παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της στην άσφαλτο.

Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα το πρωί της Πέμπτης στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, όπου συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτησαν σε κλίμα οδύνης.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η εκλιπούσα είχε έρθει για να δει τους συγγενείς της από τις ΗΠΑ όπου διέμενε με την οικογένειά της, Ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης οδήγησης οποιουδήποτε είδους τροχοφόρου ή άλλου οχήματος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, είναι ο 76χρονος που το μεσημέρι της Τρίτης παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το όχημα του μια 41χρονη στη συνοικία της Νεάπολης στην Λάρισα.



Ο 76χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται αφορούν την επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο άλλου, την ανθρωποκτονία από αμέλεια και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στον άνδρα εκείνη την ημέρα ήταν 0.96 gr και ενώ το όριο είναι 0.25 gr.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.