Ψηλά στις δημοσκοπήσεις ο Παπατριανταφύλου που οργώνει μέρα νύχτα τον Άγιο Δημήτριο




Δεν έχει αφήσει γειτονιά στον Άγιο Δημήτριο που να μην την έχει επισκεφθεί για να συζητήσει με τους κατοίκους και να καταγράψει τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη “Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”, Γιώργος Παπατριανταφύλλου.

Δείτε τα στοιχεία της δημοσκόπησης του aftodioikisi.gr που διεξήχθη από 28 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου:

Η μέτρηση για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου αποκάλυψε την αμφίρροπη εξέλιξη της μάχης για τη δημαρχιακή θέση, καθώς η σημερινή Δήμαρχος κα. Ανδρούτσου βρίσκεται στο ίδιο ποσοστό με τον κ. Πρεκετέ, με τον οποίο και μονομάχησε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών το 2019. Τους ακολουθούν δύο υποψήφιοι που δεν μετείχαν στις προηγούμενες εκλογές και οι οποίοι δείχνουν σε θέση να καταγράψουν σημαντικά ποσοστά, οι κ.κ. Παπατριανταφύλλου και Μαμαλάκης με 19% και 16% αντιστοίχως. Η αναμέτρηση δείχνει να είναι ανοιχτή και ο ρόλος των δύο τελευταίων υποψηφίων που προαναφέρθηκαν ενδέχεται τελικά να είναι και ο κρισιμότερος.

Πίνακας 6. Σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωποι για τον Δήμο Αγίου Δημητρίου οι παρακάτω υποψήφιοι, εσείς ποιον θα επιλέγατε;



ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ24
ΔΗΜΟΥ ΓΙΩΤΑ8
ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ16
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ19
ΠΡΕΚΕΤΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ24
Κανέναν από τους παραπάνω7
ΔΞ/ΔΑ2

Δείτε περισσότερα στο aftodioikisi.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.