Φεστιβάλ Γλυφάδας: Αφιέρωμα στους μεγάλους μας συνθέτες του ’60 – ‘70




Ελένη Ροδά – Λιζέτα Νικολάου – Θάνος Καηλώρας – Γιάννης Μπέκας – Συναυλία – Αφιέρωμα στους μεγάλους μας συνθέτες του ’60 – ‘70 – Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 – 3η Μαρίνα, ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Μια μουσική βραδιά με λαϊκά και έντεχνα τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών του ’60 – ’70 και τις διαχρονικές επιτυχίες της Ελένης Ροδά και της Λιζέτας Νικολάου. Μαζί τους, ο Θάνος Καληώρας, ο Γιάννης Μπέκας, καθώς και ο νέος, ανερχόμενος τραγουδιστής Χρήστος Αγγελόπουλος.

Μια ακόμη μεγάλη πολιτιστική βραδιά του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, με ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

Είναι προσωπική επιλογή του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου να είναι όλα δωρεάν, να μπορούν οι άνθρωποι κάθε ηλικίας να απολαύσουν το καλοκαίρι στη Γλυφάδα μας, με ελεύθερη πρόσβαση σε παραλίες και εκδηλώσεις, να χαρούν όλες τις ομορφιές που προσφέρει η όμορφη πόλη μας. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ διοργανώνονται από το Κ.Α.Π.ΠΑ., το νομικό πρόσωπο του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.



Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.