Τους βγήκε ξινό το μπάνιο: Μπαράζ διαρρήξεων αυτοκινήτων στον παράδρομο της παραλιακής




Οκτώ αυτοκίνητα λουόμενων που ήταν σταθμευμένα στον παράδρομο της παραλιακής, στον Άλιμο, παραβίασαν μέσα σε λίγα λεπτά, το μεσημέρι της Τρίτης (5/7/2023), άγνωστοι. Δείτε τι είπε στο Notia.gr, ένα από τα θύματα των διαρρηκτών:

“Σήμερα μέρα μεσημέρι έγινα μάρτυρας της πλήρους άγνοιας και παραμέλησης περιπολιών της περιοχής παραλίας του Aλίμου από πλευράς αστυνομίας στις 2 το μεσημέρι! Μέρα μεσημέρι αν είναι δυνατόν επιτήδειοι παραβίασαν το όχημα μου όπως και αλλά 7 οχήματα τα οποία ήταν μπροστά σταθμευμένα.

Έσπασαν τζάμια και παραβίασαν κλειδαριές, απέσπασαν ότι μπορούσαν και έγιναν άφαντοι. Είναι ποτέ δυνατόν σε ένα σημείο όπως είναι ο παράδρομος της Ποσειδώνος από το beach bar Bolivar μέχρι και το Νalu όπου είναι πολυσύχναστα σημεία να μην υπάρχει φύλαξη να μην υπάρχει μια περιπολία είναι ντροπή και δυσφήμιση για την περιοχή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα!”



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Τους βγήκε ξινό το μπάνιο: Μπαράζ διαρρήξεων αυτοκινήτων στον παράδρομο της παραλιακής

  • 05/07/2023 at 9:05 μμ
    Permalink

    Ωραίο αστειο θέλουμε και αστυνομία για τους πολιτες??? οχι φυσικά η αστυνομία είναι για τους πολιτικους για 24ωρη φυλαξη μόνο αυτοί το δικαιουνται α ναι και για να ψάχνουν ποιος καθαρίζει τους νόνους της νύχτας, οι υπόλοιπο δεν υπάρχουμε δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα μας

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.