Παλαιό Φάληρο: Ελεύθερος ο 36χρονος για τους πυροβολισμούς στο αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του




Οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν στις αρχές Απριλίου με δύο τραυματίες επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν ως φερόμενος δράστης εμφανιζόταν ο 36χρονος πρώην σύζυγος, όπως έγραψε και το dikastiko.gr.

Τα δικαστήρια ωστόσο τον έκριναν αθώο και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς όχι μόνον δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να τον εμπλέκει στην υπόθεση, αλλά σύμφωνα με την κατάθεσή του τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν στον Βόλο…

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην απολογία του «η … είναι η πρώην σύζυγός μου με την οποία έχουμε αποκτήσει μία κόρη η οποία είναι οχτώ ετών. Τους τελευταίους μήνες είχαμε αρκετά προβλήματα στον έγγαμο βίο μας με αποτέλεσμα να πάρω την απόφαση της λύσης του γάμου μας. Αυτό έβρισκε αντίθετη την πρώην σύζυγό μου η οποία δεν το επιθυμούσε. Μετά από αρκετές προσπάθειες αποφάσισα να μετακομίσω στο σπίτι της αδελφής μου».

Όπως αναφέρει «με το πέρας των μηνών οι σχέσεις εξομαλύνθηκαν χάριν του ανήλικου τέκνου μας. Η επικοινωνία μας στηριζόταν κυρίως για τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούσαν την κόρη μας. Υπήρχαν στιγμές που η πρώην σύζυγός μου, μου εξέφραζε την επιθυμία να προσπαθήσουμε και πάλι να σώσουμε τη σχέση μας κάτι το οποίο με έβρισκε αντίθετο καθ’ ότι είχα προχωρήσει στη δημιουργία μίας νέας σχέσης».



Σε δήλωσή του στο dikastiko.gr ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος του κατηγορούμενου μέχρι πρότινος υπήρξε σαφής. «Μία αψυχολόγητη καταγγελία χωρίς κανένα άλλο στοιχείο οδήγησε σε ένα πολύ σοβαρό κατηγορητήριο για τον εντολέα μου. Η αποκατάσταση που ακολούθησε αλλά και η προσωπικότητα του, το λευκό ποινικό του μητρώο αλλά και η εν γένει συμπεριφορά του οδήγησε στην απόφαση να μην επιβληθεί προσωρινή κράτηση ή επιβολή περιοριστικών όρων. Ήταν μία δίκαιη κρίση» τόνισε. Δείτε περισσότερα στο dikastiko.gr.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.