Μπουτάρης για Ιωακειμίδη: “Δεν τον εμπιστεύεται ο κόσμος για τα γλυκά του μάτια”




Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επιχειρηματίας, Γιάννης Μπουτάρης με δήλωσή του στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη, στην Περιφέρεια Αττικής:

«Γνωριστήκαμε με τον Γιώργο Ιωακειμίδη πριν από τις τοπικές εκλογές του 2006, μέσα στο πλαίσιο της διάθεσης να γνωρίζονται μεταξύ τους διάφοροι δήμαρχοι μεγάλων πόλεων.

Με τον Γιώργο απέκτησα μία συμπάθεια εξ αρχής, ταίριαξε η χημεία μας όπως λένε. Εκτίμησα το γεγονός βέβαια ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ εργατικός, έντιμος και πολύ αποτελεσματικός. Ο Γιώργος, προέρχεται από τον κόσμο. Δεν είναι ελίτ. Εκλέγεται συνεχώς Δήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη – Νίκαιας. Αυτό θα πει ότι ο κόσμος τον εμπιστεύεται. Δεν τον εμπιστεύεται για τα γλυκά του μάτια, αλλά γιατί θεωρεί ότι είναι καλός.

Πιστεύω ότι επειδή είναι πολιτικά ανεξάρτητος σε ένα εξαιρετικά ευνουχισμένο σύστημα όπως είναι το σύστημα της αυτοδιοίκησης, ο Γιώργος είναι από αυτούς που εκλεγόμενος στην Περιφέρεια Αττικής θα μπορέσει να συμβάλει σημαντικά στην αλλαγή του συστήματος της τοπικής αυτοδιοίκησης.»



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.