Μονόπλευρο κίνητρο σε απόδοση… διπλασιασμού




Τόσο η Ινστιτούτο, όσο και η Μπραγκαντίνο είχαν κυρίαρχο ρόλο στις χτεσινές αναμετρήσεις, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να κερδίσει και δεν επιβεβαιώθηκαν οι προτάσεις. Συνεχίζουμε με προγνωστικό από το φινάλε του δευτέρου ομίλου του Euro U19.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα κόρνερ για… ταμείο!

Ελλάδα U19 – Ισλανδία U19 (22:00)

Η Ελλάδα απογοήτευσε στην τελική φάση, έχανε με 5-0 από τη Νορβηγία στο ημίχρονο (το πήγε 5-4), σκορ με το οποίο ηττήθηκε από την Ισπανία, την επόμενη αγωνιστική. Οπότε βάσει των υπόλοιπων αποτελεσμάτων τέθηκε εκτός, αφού είναι στο -4 από τη 2η θέση, με το αποψινό ματς να απομένει. Ούτε η αδύναμη διοργανώτρια Μάλτα δεν τα πήγε τόσο άσχημα, υπέστη 3/3 ήττες, αλλά δέχτηκε 8 γκολ από Πορτογαλία, Ιταλία και Πολωνία, στο άλλο γκρουπ. Για την τιμή των όπλων οι παίκτες του Θέου απόψε.



 Αντιθέτως, η Ισλανδία έχει κίνητρο, αφού διατηρεί ελπίδες πρόκρισης σε όχι και τόσο απίθανο σενάριο. Χρειάζεται νίκη, ήττα της Νορβηγίας κι επειδή έχει χειρότερη επίθεση, θα πρέπει είτε η ίδια να κερδίσει με δύο γκολ και πάνω, είτε οι Σκανδιναβοί να χάσουν από την Ισπανία με τουλάχιστον δύο τέρματα. Όπως και να έχει, χρειάζεται «τρίποντο». Την παρακολουθήσαμε στο ματς με τη Νορβηγία (1-1), όπου ήταν σαφώς καλύτερη και παρ’ ότι τελικά ισοφάρισε στο 89′, συνολικά στο ματς άξιζε να κερδίσει.

Θα θέλαμε η κατάσταση να ήταν διαφορετική και να ποντάραμε υπέρ της Ελλάδας, ωστόσο τα δεδομένα που υπάρχουν πριν από την αναμέτρηση, δίνουν σαφές προβάδισμα στους αντιπάλους της.

Eπίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.