Μεγαλύτερη ασφάλεια με τα μπρέικ




Η Ίγκα Σφιόντεκ δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Γουίμπλεντον, αλλά όποια παίκτρια τη θέτει εκτός διεκδίκησης τίτλου αυτομάτως αποκτά αυτοπεποίθηση για να πάει ως το τέλος της διοργάνωσης. Αυτό πέτυχε η Ελίνα Σβιτολίνα. Η Ουκρανή μετά την Βίκα Αζαρένκα, νίκησε και την Πολωνή κι έτσι πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά.

Αντίπαλός της στον πρώτο ημιτελικό της σε Σλαμ μετά από 4 χρόνια θα είναι η Μαρκέτα Βοντρούσοβα. Η Τσέχα μετά τον πρώτο γύρο που απέκλεισε τη Στιρνς είχε μόνο εξαιρετικά δύσκολα ματς, αλλά τα πήγε περίφημα με Κουντερμέτοβα, Βέκιτς, Μπούζκοβα και Πεγκούλα.

Διαβάστε επίσης: Μεταγραφές Super League – Πως διαμορφώνεται το ρόστερ κάθε ομάδας!

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμερικανίδα έχανε με 1-4 στο καθοριστικό σετ, όμως πέτυχε την ανατροπή και έφτασε στο 6-4. Η τεχνική της κατάρτιση, η ποικιλία χτυπημάτων την βοήθησαν πολύ ως τώρα. Η Σβιτολίνα στην τεχνική θα αντιπαραθέσει δύναμη. Τα ισχυρά της χτυπήματα αν κρατηθούν σε υψηλά ποσοστά ευστοχίας θα της δώσουν ακόμη μια νίκη. Όμως το ματς είναι στο 50-50% και μεγαλύτερη αξία έχουν τα μπρέικ στο αντίπαλο σερβίς.



Καλή επιλογή το over 6,5, ειδικά όταν η Ουκρανή έκανε 6 μόνη της απέναντι στην Σφιόντεκ! Βέβαια, συγκεκριμένα στο τουρνουά έχει 4.2 ανά αγώνα με την Βοντρούσοβα στα 4.4.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.