Λαϊκό γλέντι του ΚΚΕ στο πάρκο Ασύρματου στον Άγιο Δημήτριο




Το ζεστό βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου, στο κατάμεστο πάρκο Ασύρματου στον Άγιο Δημήτριο  οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίου Δημητρίου, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ διοργάνωσαν λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με το Γιάννη Λεμπέση, τη Σταυρούλα Μανωλοπούλου και τη «Λαϊκή Στράτα» (Πορφύρης Κονάς στο ακορντεόν, Θεόδωρος Κυδωνιεύς στην κιθάρα και το τραγούδι και ο Γιάννης Λεμπέσης στο μπουζούκι, τζουρά και τραγούδι).

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η Γιώτα Δήμου υποψήφια δήμαρχος Αγίου Δημητρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους λέγοντας: “Σας καλωσορίζουμε στο σημερινό μας γλέντι, μια ανάσα δροσιάς σε μία βραδιά ιδιαιτέρως θερμή λόγω καύσωνα.

Στο αντάμωμά μας εδώ βρισκόμαστε για να διασκεδάσουμε άνθρωποι που δώσαμε μαζί τους προηγούμενους μήνες δύο εκλογικές μάχες. Στελέχη και μέλη του Κόμματος & της ΚΝΕ, οπαδοί που σταθερά ενισχύουν με κάθε τρόπο το Κόμμα μας, φίλοι που αν και είχαν κάνει διαφορετικές πολιτικές επιλογές στο παρελθόν, το τελευταίο διάστημα συμπορεύονται αγωνιστικά μαζί μας, όλοι μαζί συμβάλαμε στην άνοδο που κατέγραψε το Κόμμα μας τόσο πανελλαδικά όσο στην Αττική, στο Νότιο Τομέα, και τους δήμους μας ξεχωριστά.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.