“Καλοκαιρινά Ραντεβού στον Άλιμο”: Τρεις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο




Ο Δήμος Αλίμου σάς προσφέρει δωρεάν βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, για να δροσίσει το φετινό σας καλοκαίρι! Από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου συναυλίες και παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο θα κρατήσουν συντροφιά στο Αλιμιώτικο κοινό για «διακοπές» στην πόλη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 20:30ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ένας βλάκας και μισός»Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου)

Η υπέροχη κωμωδία του αείμνηστου Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη. Η πανέμορφη χήρα Ουρανία εκμεταλλεύεται την αγνή και άδολη αγάπη του Θωμά και τον κάνει συνένοχο στα παράνομα σχέδιά της. Η μητέρα της προσπαθεί να την συγκρατήσει, αλλά ματαίως. Ο «ένας βλάκας και μισός» Θωμάς, πέφτει στα δίχτυα της χήρας με κίνδυνο να βρεθεί συνένοχος στα σχέδιά της. Όταν δε εμφανίζεται ο υποτιθέμενος πνιγμένος κυρ-Σωτήρης, έρχονται τα πάνω κάτω, με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο, όπου εκτυλίσσονται σκηνές ξεκαρδιστικές και απείρου κάλλους !!!



ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Μάκης Πατέλης, Θοδωρής Ρωμανίδης, Νατάσσα Κοτσοβού, Έφη Ρασσιά, Βασιλική Αγγέλη, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Ρένια Σπήλιου, Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος, Αντώνης Αργυρός. Στο ρόλο του δικαστή ο Οδυσσέας Σταμούλης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21:00ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά»Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Πλατεία Καραϊσκάκη, Άνω Καλαμάκι)

Μια παράσταση του Γιώργου Φρατζεσκάκη με τραγούδια του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ! Πρόκειται για ένα μουσικό πανόραμα που με αφορμή τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, ζωντανεύει στη σκηνή ένα λαϊκό παραμύθι που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους. Εικόνες δοσμένες με χιούμορ, συγκίνηση αλλά και μαγεία σε μια προσεγμένη παραγωγή με όμορφο σκηνικό, αυθεντικά κοστούμια εποχής, εφτά ηθοποιούς που παίζουν και τραγουδούν σαν μια παρέα που θυμίζει παλιό κυριακάτικο τραπέζι.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Κορίνα Αλεξανδρίδου, Στυλιανή Κλείδωνα, Γιάννης Κορρές, Στάθης Λαγκάδας, Άννα Μάγκου, Στεφανία Φιλιάδη, Γιώργος Φρατζεσκάκης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21:00ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Έγκλημα στο Κατσικονήσι»Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Πλατεία Καραϊσκάκη, Άνω Καλαμάκι)

Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει φέτος ένα από τα κορυφαία έργα της Ιταλικής δραματολογίας. Πρόκειται για το «Έγκλημα στο Κατσικονήσι» του Ούγκο Μπέτι που πρωτοπαρουσιάστηκε στην χώρα μας από τον θίασο Παξινού – Μινωτή.

Ένα μυστήριο αρσενικό εισβάλλει στη ζωή τριών μοναχικών γυναικών. Πολλά «εγκλήματα» επικρέμονται πίσω από τα μισάνοιχτα παραθυρόφυλλα. Μετά από λίγο ο ορισμός του θύματος και θύτη είναι ασαφής. Πρόκειται για ένα κράμα κοινωνικού, ψυχολογικού και ερωτικού θρίλερ που προσφέρεται για εκρηκτικές ερμηνείες και διαχρονικά συναρπάζει τους θεατές.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Μαίρη Βιδάλη, Μιχάλης Αλικάκος, Ρούλα Αντωνοπούλου, Σάββας Σουρμελίδης, Βάνα Βάσιου

Τραγούδια της Καλαβρίας αποδίδονται από την Ρούλα Αντωνοπούλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.