Η Τζαμπέρ έχει το άγχος, ανούσιο το 1.45




Τελικός γυναικών στο Γουίμπλεντον και η υποτίμηση της Μαρκέτα Βοντρούσοβα προκαλεί έκπληξη. Στο 2.85 η Τσέχα και στο 1.45 η Ονς Τζαμπέρ! Πρόκειται για δύο καλές φίλες, που γνωρίζουν άριστα η μία το παιχνίδι της άλλης. Μάλιστα, η Τσέχα έχει νικήσει φέτος ήδη δύο φορές την Τζαμπέρ σε σκληρή επιφάνεια και η μία ήταν στη Μελβούρνη, στο πρώτο Γκραν Σλαμ της σεζόν. Σε ανάλογη επιφάνεια με του Γουίμπλεντον, πρόπερσι είχε νικήσει η Τζαμπέρ.

Η Τυνήσια θέλει να γίνει η πρώτη εκπρόσωπος της Αφρικής και του αραβικού κόσμου που θα κατακτήσει ένα Γκραν Σλαμ. Έχει τεράστια υποστήριξη, αλλά και αδιανόητη πίεση καθώς έχει στην… πλάτη της μια ολόκληρη χώρα. Αυτή η πίεση δεν την είχε βοηθήσει στους δύο τελικούς που έχασε σε Σλαμ πέρυσι. Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Τώρα είναι πιο ώριμη μετά από τις συγκεκριμένες -εποικοδομητικές αναμφίβολα- εμπειρίες.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Στοίχιμαν 2023 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική!

Από την άλλη πλευρά η Βοντρούσοβα δεν είναι άπειρη παίκτρια. Έχει ήδη έναν μεγάλο χαμένο τελικό, στο Ρολάν Γκαρός του 2019 και σίγουρα το άγχος της είναι πιο ελεγχόμενο. Προέρχεται από αποχή λόγω τραυματισμού και γενικά δεν περίμενε να φτάσει μακριά στο τουρνουά. Τενιστικά, πρόκειται για παίκτριες που μοιάζουν πολύ. Έχουν καλό σερβίς και ξεχωρίζουν για την τεχνική τους κατάρτιση. Τα σλάις και τα ντροπ χτυπήματα δεν θα λείψουν από τον τελικό.



Σίγουρα θα γίνει ένα ποιοτικό ματς, όμορφο για τον θεατή. Στοιχηματικά υπάρχει αξία στο over των γκέιμ, αλλά και στο χάντικαπ υπέρ της Βοντρούσοβα (μίνιμουμ +3.5). Για όποιον θέλει να στηρίξει τη νίκη της Τζαμπέρ, αυτό είναι προτιμότερο να γίνει στη ζωντανή εξέλιξη του αγώνα και όχι πριν την έναρξη. Το 1.45 πιθανότατα θα αποδειχτεί μικρό.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.