Επικίνδυνες παγίδες σε πάρκο στη Βούλα (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Έστησαν ένα όργανο γυμναστικής, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου, στη Βούλα, και γέμισαν το πάρκο με παγίδες! Αόρατα σύρματα και μπετόβεργες που αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για παιδιά και ζώα. Χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας. Δικαιολογημένη η αγανάκτηση ενός πολίτη του Vassilis Petridis που έχει αναρτήσει στην ομάδα “Το Forum των 3Β“, φωτογραφίες και βίντεο από τις παγίδες:

“Η προχειρότητα στο μεγαλείο της!!! Εκτός ότι έχει τοποθετηθεί στραβά, ο φωστήρας που το τοποθέτησε γέμισε το πάρκο με παγίδες των Βιετκόνγκ. Αόρατα σύρματα για αποκεφαλισμό παιδιών και ζώων και καρφωμένες μπετόβεργες καμουφλαρισμένες στο ίδιο χρώμα με το χώμα έτοιμες να περάσουν σουβλάκι ότι περάσει.

Το έργο ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας με άνοιγμα καμία δεκαριά τρυπών βάθους περίπου μισού μέτρου, χωρίς καμία περίφραξη ή κάποια άλλη σήμανση. Την επόμενη ημέρα τοποθετήθηκε το πολύζυγο και τοποθετήθηκαν συρμάτινες αντηρίδες περιμετρικά με μόνο κάποιες από αυτές να έχουν κρεμασμένα κάποια νάιλον ως σήμανση.

Οι αντηρίδες που είναι εντελώς αόρατες στο μάτι, συνδέονται με τις σκουριασμένες, πακτωμένες μπετόβεργες, που και αυτές είναι αόρατες λόγω του ίδιου χρώματος με το χώμα. Μιλάμε για μια πλατεία που βγαίνουν σκυλιά βόλτα, υπερήλικες και μικρά παιδιά. Από εκεί και πέρα αν το έργο έχει τελειώσει ή όχι είναι εντελώς άσχετο. Το σχετικό είναι ότι προέκυψε ένας κίνδυνος από το πουθενά. Κάποιος έχει αναλάβει το έργο και αυτός ο κάποιος είναι υποχρεωμένος να το ολοκληρώσει, χωρίς να θέτει τους πολίτες σε περιττά ρίσκα. Όταν θα περάσει κάποιος σουβλάκι θα βγουν όλοι και θα κράζουν. Για πρόληψη όμως ούτε λόγος.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.