Δήμος Δάφνης – Υμηττού: “Τρόμος από την έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ, δίπλα σε σχολείο”




Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στη Δάφνη, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (16/7), εν μέσω καύσωνα, απαιτεί να γνωστοποιηθούν άμεσα, ο υποψήφιος δήμαρχος, με την Λαϊκή Συσπείρωση, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

“Απαιτούμε να γνωστοποιηθούν άμεσα οι αιτίες της έκρηξης, να ενημερωθούμε για την κατάσταση του υποσταθμού πριν το συμβάν και κατά πόσο είχε γίνει η απαραίτητη συντήρηση” αναφέρει η ανακοίνωση

“Τρόμο προκαλεί το γεγονός ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε υποσταθμό που στεγάζεται στο κέντρο της πόλης, εντός του φυσικού χώρου των ΕΑΣ (ΠΥΡΚΑΛ), μερικά μόλις μέτρα από το προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης και σε απόσταση μερικών μόνο μέτρων από σπίτια και επιχειρήσεις βιοπαλαιστών που στεγάζονται στο σημείο.
Απαιτούμε να γνωστοποιηθούν άμεσα οι αιτίες της έκρηξης, να ενημερωθούμε για την κατάσταση του υποσταθμού πριν το συμβάν και κατά πόσο είχε γίνει η απαραίτητη συντήρηση.
Ιδιαίτερα απαιτούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή ενός βιομηχανικού ατυχήματος μεγάλης έκτασης, δεδομένου του ιδιαίτερου χαρακτήρα του εργοστασίου των ΕΑΣ.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.