Δήμος Αλίμου: Συνεχίζονται οι δωρεάν βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης




Ο Δήμος Αλίμου σας προσφέρει δωρεάν βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, για να δροσίσει το φετινό σας καλοκαίρι! Από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου συναυλίες και παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο θα κρατήσουν συντροφιά στο Αλιμιώτικο κοινό για «διακοπές» στην πόλη.

ΠΕΜΠΤΗ 6 & ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ, 20:30

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στα Αγγλικά

«ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ»



Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Πλατεία Καραϊσκάκη, Άνω Καλαμάκι)

«Oedipus the King»: Στην παράσταση παίρνουν μέρος Βρετανοί σπουδαστές του Drama-Bradfield College, ηλικίας 16-18 ετών. Η γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί στην παράσταση θα είναι σχετικά απλή, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν θεατές που η μητρική τους γλώσσα δεν είναι τα Αγγλικά.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21:00

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΕΟΝΙΚΗΣ ΔΕΜΙΡΗ

Ανοιχτό Θέατρο «Μαίρη Αρώνη» (Πλατεία Καραϊσκάκη, Άνω Καλαμάκι)

Από το «Μη μιλάς άλλο γι’ αγάπη», «Δρόμοι Παλιοί», «Βάρκα στο γιαλό», «Χαράματα η ώρα τρεις», «Βίρα τις Άγκυρες», «Όσο αγαπιόμαστε τα δυο», «Γεια σου χαρά σου Βενετιά» κ.ά. θα συνεχίσουμε με βόλτα στις ταραντέλες της Κάτω Ιταλίας και θα φτάσουμε μέχρι την Αργεντινή με το «Que nadie sepa mi sufrir» και το Μεξικό με το «Luz de Luna»!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ, 20:30

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Σουέλ!»

Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου)

Μία τραγικωμωδία του Θοδωρή Τσαπακίδη σε δύο πράξεις: Η κα Μπαρμπαρούσου, μακρινή απόγονος παριανών πειρατών, βασανίζεται από τον φόβο μήπως η υιοθετημένη της κόρη ανακαλύψει την αλήθεια για τους βιολογικούς της γονείς. Δώδεκα χρόνια νωρίτερα η συμβίωση μαζί τους υπήρξε μία κόλαση με απρόβλεπτη κατάληξη. Swell (σουέλ) στα αγγλικά σημαίνει τέλεια! Σουέλ, όμως, λέγεται και το βουβό κύμα, ο κυματισμός που δεν οφείλεται σε παρόντα καιρικά φαινόμενα, αλλά σε άνεμο που έπνεε σε προηγούμενο χρόνο, ενίοτε και ημέρες πριν, ή σε άλλη περιοχή. Έτσι και η ζωή μας καμιά φορά παρασύρεται από ανέμους του παρελθόντος, που φέρνουν στην επιφάνεια αγωνίες και διλήμματα από επιλογές που κάναμε άλλοτε. Το πού καταλήγουν αυτά, και το αν τα πράγματα θα είναι τέλεια στο μέλλον, κανείς δεν το ξέρει.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Ελπίδα Τοπάλογλου, Μαρία Μπαταγιάννη, Κατερίνα Προκόπη

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ, 20:30

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

«Ένας βλάκας και μισός»

Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου και Θησείου)

Η υπέροχη κωμωδία του αείμνηστου Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη. Η πανέμορφη χήρα Ουρανία εκμεταλλεύεται την αγνή και άδολη αγάπη του Θωμά και τον κάνει συνένοχο στα παράνομα σχέδιά της. Η μητέρα της προσπαθεί να την συγκρατήσει, αλλά ματαίως. Ο «ένας βλάκας και μισός» Θωμάς, πέφτει στα δίχτυα της χήρας με κίνδυνο να βρεθεί συνένοχος στα σχέδιά της. Όταν δε εμφανίζεται ο υποτιθέμενος πνιγμένος κυρ-Σωτήρης, έρχονται τα πάνω κάτω, με αποτέλεσμα να βρεθούν όλοι κατηγορούμενοι στο δικαστήριο, όπου εκτυλίσσονται σκηνές ξεκαρδιστικές και απείρου κάλλους !!!

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Μάκης Πατέλης, Θοδωρής Ρωμανίδης, Νατάσσα Κοτσοβού, Έφη Ρασσιά, Βασιλική Αγγέλη, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Ρένια Σπήλιου, Αλέξανδρος Θεοδωρόπουλος, Αντώνης Αργυρός. Στο ρόλο του δικαστή ο Οδυσσέας Σταμούλης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.