Γλυφάδα: Απόψε η συναυλία Φαραντούρη – Μητσιά με ελεύθερη είσοδο




Κυριακή 16 Ιουλίου – Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας – Ώρα έναρξης: 20:30

Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, μια μεγάλη συναυλία αυτή την Κυριακή στη Γλυφάδα μας! Η Μαρία Φαραντούρη, που γιορτάζει φέτος τα 60ά καλλιτεχνικά της γενέθλια, με φωνή συνώνυμη αξιών, αγώνων και οραμάτων, συναντά τον Μανώλη Μητσιά, ο οποίος έχει σφραγίσει με το προσωπικό του ύφος, την ευγένεια και το σπάνιο ήθος του, το ελληνικό τραγούδι επί 50 χρόνια.

Η Μαρία Φαραντούρη και ο Μανώλης Μητσιάς θα μας ταξιδέψουν μουσικά στο χρόνο, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Μίκη Θεοδωράκη (τον οποίο η Μαρία Φαραντούρη συνάντησε για πρώτη φορά στα 16 της και τελικά συνέδεσε τη φωνή της με το έργο του), Μάνου Χατζιδάκι, Θάνου Μικρούτσικου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοϊζου, Διονύση Σαββόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη.

Μια συναυλία – σταθμός, ένα πρόγραμμα τεράστιων επιτυχιών, δυο φωνές αγαπημένες, που θα πλημμυρίσουν την καρδιά της πόλης μας και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχικής ανάτασης.



Το πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, με την προσωπική σφραγίδα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες για όλες τις ηλικίες.

Μπορείτε να το δείτε ολόκληρο εδώ: www.glyfada.gr/festival

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ., του νομικού προσώπου του Δήμου Γλυφάδας για τα Πολιτιστικά.

Η είσοδος είναι πάντα ελεύθερη, Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.