Γλυφάδα: Ανοικτές έως και την Πέμπτη κλιματιζόμενες αίθουσες λόγω καύσωνα




Παρατείνονται έως και την προσεχή Πέμπτη τα μέτρα για την αντιμετώπιση του καύσωνα στον Δήμο Γλυφάδας. Με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου θα παραμείνουν ανοικτές έως και τις 27 Ιουλίου τέσσερις κλιματιζόμενες αίθουσες των ΚΑΠΗ σε 12ωρη βάση, από τις 8:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.:
Αγίου Νικολάου, Ήρας 27, τηλ. 210 8982664
Καραχάλιου, Σοφίας Βέμπο 22 και Υψηλάντου, τηλ. 210 9626493
Τερψιθέας, Βορείου Ηπείρου 107, τηλ. 210 9643243
Ευρυάλης, Ροδόπης 2 και Περγάμου, τηλ. 210 9639016
Και αυτές οι «καυτές» μέρες θα περάσουν χωρίς προβλήματα στη Γλυφάδα μας, με δροσιά, φροντίδα και άριστη φιλοξενία, νερά και αναψυκτικά, παγωμένο τσάι και φυσικά τάβλι.
Το συντονισμό της δράσης έχουν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά και ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Στέλιος Κουρουπάκης, ενώ ο Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ, Βασίλης Νικάκης είναι πάντα παρών μαζί με τους ευγενέστατους υπαλλήλους του δήμου μας και μεριμνούν ώστε να είναι όλα στην εντέλεια.


Το πενταψήφιο τηλέφωνο του Δήμου Γλυφάδας 15464 βρίσκεται σε 24ωρη λειτουργία για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται στην πόλη.
Ο Δήμος Γλυφάδας και προσωπικά η αρμόδια Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Φροντίδας για τα Αδέσποτα Ζώα Μαίρη Μηλιαρέση και ο ΣΠΑΖ καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες για τις αδέσποτες γάτες (σ.σ. αδέσποτοι σκύλοι δεν υπάρχουν στη Γλυφάδα), να έχουν τροφή και νερό και καλούν τους κατοίκους να μεριμνούν και οι ίδιοι ώστε να υπάρχει πάντα ένα μπολ με νερό έξω από τα σπίτια τους.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.