Φτωχός συγγενής ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε σχέση με τον Δήμο Γλυφάδας




Φτωχός συγγενής ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε σχέση με την Δήμο Γλυφάδας και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα. Τρανό παράδειγμα η κατάσταση στις παραλίες των δύο γειτονικών πόλεων που έχουν εγκατασταθεί ράμπες για να μπορούν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Δυστυχώς ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, πέρα από το Seatrac, δεν διαθέτει κάτι περισσότερο με αποτέλεσμα να πηγαίνουν οι περισσότεροι στη Γλυφάδα για να απολαμβάνουν τη θάλασσα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα δύο Seatrac της Γλυφάδας είναι τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα.

“Μην περιμένετε ομπρέλα και ντους, αυτά είναι για τους άλλους. Όλοι ξέρουν ότι οι άνθρωποι με Αναπηρία μεταφέρουν ομπρέλο ξαπλώστρες στα αμαξιδια” αναφέρει ένας πολίτης για το Seatrac στη Βούλα.

Στη γειτονική Γλυφάδα οι υποδομές που έχει δημιουργήσει ο Δήμος είναι εντυπωσιακές.

“Δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση, που ξεκινάει από το χώρο στάθμευσης και τις τουαλέτες για ΑΜΕΑ και φτάνει στο σημείο που μπαίνουν πια στη θάλασσα. Διασφαλίζουμε σε χιλιάδες συμπολίτες μας την προσβασιμότητα και την ανεξάρτητη διαβίωση, έμπρακτα. Ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους, που είναι εκεί όλη μέρα για να προσφέρουν βοήθεια και τον συντονιστή μας της όλης προσπάθειας, Στέλιο Κουρουπάκη, που είναι εκεί από την πρώτη ημέρα του εγχειρήματος αυτού. Ευχαριστούμε για τη διαχρονική συνεργασία την εταιρεία Tobea και προσωπικά τον Ιγνάτιο Φωτίου. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ για όλους και όλοι πρέπει να χαίρονται και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα ελεύθερα και ισότιμα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.