Στις 6 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα η ταινία “Λεσβία” του Κώστα Μαζάνη




6 Ιουλίου στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο της Αθήνας στο ATHENEE κάνει πρεμιέρα η ταινία ΛΕΣΒΙΑ. ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του ΚΩΣΤΑ ΜΑΖΑΝΗ, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ, με τις: ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΟΥ, ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
Η Μελίνα και η Βιβή ζώντας τον έρωτα τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τη χαρά της ζωής αγνοώντας τι τις περιμένει παρακάτω. Το είναι τους τραντάζεται από την αποκάλυψη ότι η ζωή τους θα είναι αναπόφευκτα ένας λαβύρινθος μέσα στη δίνη των ψευδαισθήσεων, που άλλοι έχουν σχεδιάσει γι’ αυτές. Ο οριστικός χωρισμός τους έρχεται μέσα από μια έκρηξη λαγνείας και απέραντης θλίψης.
Το χρονικό ενός παθιασμένου έρωτα ανάμεσα σε δύο φοιτήτριες σ’ ένα κόσμο ζοφερό και αδιέξοδο. Σημαδιακές συμπτώσεις, το βάσανο αλλά και το θαύμα, η πληγή αλλά και η δόξα της επιθυμίας. Γιατί η ερωτική ένωση με μια εκπρόσωπο του φύλου σου δεν ισχυροποιεί μόνο τη θηλυκή πλευρά μέσα σου, αλλά την πολλαπλασιάζει, και την εκτοξεύει στην οδύνη της απελευθέρωσης.

Πρωταγωνιστούν: (σε αλφαβητική σειρά) ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΡΟΥ, ΦΑΝΗΣ ΜΙΛΛΕΟΥΝΗΣ, ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ

Φιλική συμμετοχή στην αφήγηση: ΘΕΜΙΣ ΜΠΑΖΑΚΑ



Μουσική και τραγούδια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Μουσική και ερμηνεία: ΜΥΡΤΩ ΝΑΟΥΜ

Μουσική: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΖΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Διεύθυνση φωτογραφίας: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ

Μοντάζ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ

Produced by Stelios Hatzipavlidis

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.