Πατέρας παγίδεψε παιδόφιλο που έστελνε μηνύματα στην ανήλικη κόρη του (VIDEO)




Σύμφωνα με την αστυνομία ο 63χρονος το μεσημέρι του Σαββάτου κάλεσε την ανήλικη στο κινητό της τηλέφωνο λέγοντας της ότι θέλει να συναντηθούν και να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της. Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στο κορίτσι που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Τα μηνύματα τα είδε ο πατέρας του κοριτσιού και έκλεισε ραντεβού με τον παιδόφιλο το μεσημέρι της Κυριακής (10-6-2023) στην Ομόνοια ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Ο 63χρονος, ανυποψίαστος, πήγε στο ραντεβού και ο πατέρας της ανήλικης τον ακινητοποίησε, ενώ αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος είχε πει στην ανήλικη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προέβαινε σε παρόμοια πράξη, ενώ ο ίδιος φέρεται να διαμένει στην περιοχή του Κολωνού. Πηγή: megatv.com

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.