Οι Γιατροί του Κόσμου στη Γλυφάδα για δωρεάν προληπτική οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά




Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, Παρασκευή 16 Ιουνίου, 10 π.μ. – 2 μ.μ. – Κλείστε εγκαίρως ραντεβού στο τηλ. της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας, 210 9647021, καθημερινά, από 8 π.μ. έως 3 μ.μ.

Μία μέρα μετά το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων, ο Δήμος Γλυφάδας υποδέχεται στην πόλη τους Γιατρούς του Κόσμου για προληπτική οδοντιατρική φροντίδα σε παιδιά.

«Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση οποιουδήποτε, μικρότερου ή μεγαλύτερου προβλήματος υγείας, είναι καθοριστική για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Γι αυτό, με την πολύ σημαντική βοήθεια της επιστημονικής ομάδας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και με τη στήριξη επιστημονικών φορέων που δραστηριοποιούνται σε καίριους τομείς, προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι στην τοπική μας κοινωνία, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας τους συμπολίτες μας προς την κατεύθυνση της θωράκισης της υγείας τους. Ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ τους Γιατρούς του Κόσμου για την πολύτιμη προσφορά τους στα παιδιά της Γλυφάδας μας», τονίζει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Οι Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας, αυτή η ιατρική, ανθρωπιστική, Μη Κυβερνητική Οργάνωση με τη σπουδαία προσφορά, θα κάνουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου μια στάση στη Γλυφάδα μας. Ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας υλοποιούν το πρόγραμμα Smile Project, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στο γενικό πληθυσμό και την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η αγωγή στοματικής υγείας στις τοπικές κοινότητες καθώς και η διασύνδεση και η παραπομπή στο δημόσιο σύστημα υγείας. Το πρόγραμμα «Smile Project» προσφέρει Προληπτικό Οδοντιατρικό έλεγχο με επισκέψεις Κινητών Κλιμακίων σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.



Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, το κλιμάκιο των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται στο Δήμο Γλυφάδας και συγκεκριμένα στο Παλαιό Δημαρχείο (Σάκη Καράγιωργα 1 – στην παραλιακή λεωφόρο απέναντι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης) παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε παιδιά.

Τον συντονισμό της δράσης από πλευράς του Δήμου Γλυφάδας έχει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.