Νίκη στη δυνατή έδρας της




Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο θα δυσκολεύει ο ύπνος μας, οπότε όλο και κάποιο νυχτερινό ματσάκι θα βλέπουμε μέχρι να «γλαρώσουμε». Ένα τέτοιο ματσάκιον υπάρχει απόψε στις μία τη νύχτα στην Αργεντινή, ανάμεσα στην Εστουδιάντες και την Μπαράκας Σεντράλ.

Διαβάστε επίσης: Την αναλυτική παρουσίαση της Betsson

Αναμένεται με ενδιαφέρον για καλή μπαλίτσα, αφού πρόκειται για αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που είναι σε καλή κατάσταση.

Οι «φοιτητές» της Λα Πλάτα (4οι στη βαθμολογία) με το βαρύ πρόγραμμα αφού λαμβάνουν μέρος σε τρεις θεσμούς, μετά από περίπλοκες εβδομάδες μεταξύ της εγχώριας λίγκας και του Κόπα Σουνταμερικάνα, πέρασαν 15 ημέρες με απόλυτη προσοχή στην εγχώρια διοργάνωση. Πρώτα νίκησαν τη Βέλεζ εντός με 2-0, μετά έφεραν ισοπαλία 1-1 εκτός κόντρα στην Ντιφένσα, ακολούθως πέτυχαν μια σημαντική νίκη εντός κόντρα στην Μπάνφιλντ, (είχε μέτρια απόδοση),  για να έρθει μετά  το 4-0 στην Παραγουάη επί της Τακουαρί. Τελευταίος της αγώνας  τους το 0-0 στην Ινστιτούτο, συμπληρώνοντας έτσι ένα σερί 14 αήττητων αγώνων.  Σε 5 μέρες έρχεται το ντέρμπι κορυφής του ομίλου της στο Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στην βραζιλιάνικη Μπραγκαντίνο που θα φιλοξενήσουν.



Η Μπάρακας (16η στη βαθμολογία) που ασχολείται μόνο με τα εγχώρια, μαζί με το κύπελλο, συμπλήρωσε 6 αήττητους αγώνες,  με τελευταίο την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της δεύτερης στη βαθμολογίας Σαν Λορέτζο.  Ήταν ο πρώτος από αυτούς τους τελευταίους 5 αγώνες, που αντιμετώπισε ομάδα πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Συνεπώς μάζεψε χρήσιμους πόντους, αφού στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού περνά 9 ομάδες, αλλά έχει σχετικά ευμετάβλητο συντελεστή και δεν δικαιούται να εφησυχάζει. Θα τονίσω πάντως το γεγονός πως εκτός έδρας είναι χωρίς νίκη στα 7 τελευταία.

Οι απουσίες εκατέρωθεν που υπάρχουν εκτιμώ δεν θα επηρεάσουν, συνεπώς  κρίνω πως οι πιθανότητες να κερδίσει αυτό το παιχνίδι (θα είναι το 5ο σερί εντός)  η Εστουδιάντες είναι μεγάλες. Το «Χόρχε Λουίς Ίρσι» ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία πολύ δυνατή έδρα για οποιαδήποτε ομάδα, που δίνει επιπλέον ενέργεια στο «φοιτηταριό».  Βασικός λόγος που ο μπουκ δίνει χαμηλά τον άσσο παρά την καλή «φορμίτσα» της Μπαράκας της οποίας θέλω να πιστεύω πως το αήττητο σερί της θα λάβει τέλος.  Βέβαια ελπίζω ότι ο κόουτς των γηπεδούχων δεν θα πλακωθεί σε τίποτα ξαφνικό rotation λόγω Σουνταμερικάνα και «βρυκολακιάσουμε» νυχτιάτικα.

Ψαγμένα προγνωστικά καθημερινά στο κανάλι μας στο Telegram

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.