Με απόλυτη επιτυχία ο Θερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης




Ο πρώτος Θερινός Διάπλους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 11 Ιουνίου, στο ειδυλλιακό τοπίο του όρμου της Βουλιαγμένης. Ο Ν.Ο.Β. κατακλύστηκε από τους κολυμβητές και τους συνοδούς τους που θέλησαν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή της κολύμβησης, αυτή φορά στην καλοκαιρινή εκδοχή της!

Αθλητές και ερασιτέχνες με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για κολύμπι διαγωνίστηκαν στις 3 διαφορετικές διαδρομές της πίστας: των 1.000, 2.500 και 5.000 μέτρων.

Εκμεταλλευόμενη πλήρως τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που προσφέρει η εποχή, η διοργανωτική ομάδα του Ν.Ο.Β. έστησε και δύο διαδρομές των 100 και 200 μέτρων για τους μικρότερους λάτρεις της κολύμβησης, τα παιδιά 8 έως 13 ετών που έδειξαν να χαίρονται στο έπακρο την πρωτοβουλία αυτή!

Η διοργάνωση του Διάπλου έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια των κολυμβητών, ώστε να μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Έτσι, εκτός από την θαλάσσια κολυμβητική πίστα που είχε πλούσια σηματοδότηση με φωτεινές σημαδούρες για τη διευκόλυνση των κολυμβητών, όλοι οι αθλητές υποχρεωτικά χρησιμοποιούσαν προσωπική σημαδούρα.



Η Lifeguard Hellas, η πιο άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Ελλάδας ήταν στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης για ακόμα μία φορά. Εγγυήθηκε την ασφάλεια των αθλητών διαθέτοντας 10 από τους πιο έμπειρους ναυαγοσώστες της καθώς και πλωτά κανό και SUP ώστε να βρίσκονταν κοντά στους κολυμβητές, μέσα στο νερό, για να τους υποστηρίξουν, εφόσον υπήρχε ανάγκη.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β. διασκέδασε με μουσική. Η Γκρέτα Λυμπεροπούλου η οποία ανέλαβε την παρουσίαση του αγώνα έδινε τον παλμό εμψυχώνοντας τους αθλητές.

Η CocaCola ήταν παρούσα, παρέχοντας το δροσιστικό μεταλλικό νερό Αύρα σε όλους τους αθλητές, αλλά και τους χυμούς Amita για τόνωση μετά τον Διάπλου.

Κοντά στον Θερινό Διάπλου βρέθηκε ξανά και το ιταλικό εστιατόριο Vincenzo, το οποίο κέρασε τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους θρεπτικές σαλάτες ζυμαρικών, ανάλαφρες και εξαιρετικά γευστικές. Ό,τι καλύτερο σε μία καλοκαιρινή μέρα!

Η εταιρία Bill and John που δραστηριοποιείται πολύ επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια στον χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού, στήριξε ένθερμα τον πρώτο Θερινό Διάπλου του Ν.Ο.Β.

Δώρα πολυτελείς πετσέτες με το λογότυπο του Ν.Ο.Β. δόθηκαν σε όλους τους νικητές από την εταιρεία Kirpoglou Premium Textiles.

Και η γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών ARENA χάρισε δώρα στους νικητές του αγώνα.

Πλήθος υποστηρικτών βρέθηκε την Κυριακή του αγώνα στο χώρο:

Ο «Όμιλος Βιοϊατρική» παρείχε την ιατρική κάλυψη του αγώνα, διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, επανδρωμένο με ιατρικό προσωπικό.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών BlackMile, η οποία παρείχε δώρα στους νικητές τα εντυπωσιακά της σκουφάκια κολύμβησης.

Στον χώρο παρευρέθηκε η εταιρία OneZipper, η οποία δώρισε πετσέτες στους διακριθέντες κολυμβητές.

Μεγάλος υποστηρικτής του αγώνα υπήρξε και η Herbalife Nutrition, που με τις θρεπτικές της μπάρες πρωτεΐνης ξεχώρισε στον χώρο, αλλά πρωταγωνίστησε στις απονομές πλούσιων δώρων στους αθλητές που ξεχώρισαν.

Ακόμα, η WESWIM παρευρέθηκε στο event με εξαιρετικά προϊόντα κολύμβησης και μοίρασε δώρα στους νικητές.

Υπέροχα δώρα με ισχυρό μήνυμα προσέφερε στους νικητές η μη κερδοσκοπική οργάνωση που μάχεται για τους ανθρώπους με αυτισμό, Race for Autism. Η παρουσία της την ημέρα του Διάπλου είχε ιδιαίτερη σημασία για το Ν.Ο.Β.

Τέλος, για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Θερινού Διάπλου συμμετείχαν την ημέρα της εκδήλωσης με πάθος εθελοντές: αθλητές και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον επαγγελματισμό τους, την ομαδικότητα και την προσήλωσή τους στον αγαπημένο τους Όμιλο.

Αποτελέσματα

Ενδεικτικά αναφέρονται οι κορυφαίοι των κατηγοριών:

1ος στα 5Κ για τους άντρες ο ΓΚΟΡΤΖΟΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, με χρόνο 00:53:30.247.

1η στα 5Κ για τις γυναίκες η ΜΑΝΘΑ ΕΛΛΗ, με χρόνο 01:03:09.997.

1ος στα 2.5Κ για τους άντρες ο ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, με χρόνο 00:27:47.708.

1η στα 2.5Κ για τις γυναίκες η ΚΡΑΧΤΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, με χρόνο 00:35:13.658.

1ος στο 1Κ για τους άντρες ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, με χρόνο 00:12:04.577.

1η στο 1Κ για τις γυναίκες η ΚΑΛΑΓΚΙΑ ΑΓΑΠΗ, με χρόνο 00:13:43.516.

1ος στα 200Μ ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, με χρόνο 00:05:12.501.

1ος στα 100Μ ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΟΣ, με χρόνο 00:07:27.473.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Θερινού Διάπλου Βουλιαγμένης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα:  https://my.esportevents.gr/results.php?id=20230035&rc=2023003501

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.