Η Αλιμιώτισσα Δανάη Μπρίλλη ζητά την ψήφο μας για να κάνει το όραμά της πραγματικότητα!




Η νεαρή Αλιμιώτισσα Διονυσία-Δανάη Μπρίλλη @Danai Brilli για όσους δε γνωρίζουν είναι:

Tech enthusiast: Τελειόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, με πάθος για την τεχνολογία, την τεχνητή νοημοσύνη και την καινοτομία.

Igniting the dream: Η αγάπη της για την τεχνολογία ξεκίνησε από μικρή ηλικία, συμμετέχοντας στο World Robotics Olympiad για 4 συνεχόμενα χρόνια.

Social Innovator: Δημιούργησε το AIris, ένα wearable σύστημα που λειτουργεί με τεχνητη νοημοσύνη, για άτομα με προβλήματα όρασης, που κέρδισε τον 1ο Εθνικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Ρομποτικής.



Vision Meets Achievement: Η πρώτη αυτή θέση συνοδεύτηκε με παρουσίαση και συζήτηση του AIris σε καταξιωμένους καθηγητές, ερευνητές και επιχειρηματίες στο MIT και στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης.

Sustainability Advocate: Φιναλίστ στο Sustainability Hackathon από το ACLCF και τη Lidl Hellas με το Gaia, ένα έξυπνο σύστημα που προωθεί την ανακύκλωση ως τρόπο ζωής μέσω λύσεων με τεχνητή νοημοσύνη.

Empowering Women: Υποστηρίζει με πάθος τις γυναίκες στο STEM, όντας Global Ambassador for Women in Technology Global Conference.

Student Entrepreneur: Εκπροσώπησε την φοιτητική επιχειρηματικότητα σε εκδηλώσεις όπως η BEYOND 2.0, το Global Weekly Women’s Entrepreneurship 2020 ενώ προτάθηκε για το Forbes 30U30 με τη startup Psycallogy.

Education Initiatives: Συμμετείχε στην ανάπτυξη του FOSSbot, ένα DIY εκπαιδευτικό ρομπότ, ως μέρος του Google Summer of Code 2022.

Inspiring young minds: Mentoring και καθοδήγηση νέων μυαλών στον συναρπαστικό κόσμο του STEM εδώ και 5 χρόνια μέσα από μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής και προετοιμασία αγωνιστικών ομάδων.

Κι όπως λέει η ίδια:

“Little girls with dreams become women with vision”. Αυτές οι λέξεις ηχούν μέσα μου, καθώς δέχομαι με μεγάλη τιμή την υποψηφιότητά μου ως Young Star για τα Greek International Women’s Awards (GIWA)

Σε αυτή τη στιγμή-ορόσημο για το ταξίδι μου, ζητώ την υποστήριξή σας με την ψήφο σας, ώστε να κάνουμε μαζί το όραμά μου πραγματικότητα!

Ψηφίστε εδώ https://bit.ly/danaibrilligiwa2023 μέχρι 31.07

Σημείωση, για να μετρήσει η ψήφος, θα πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον 3 υποψήφιες από 3 διαφορετικές κατηγορίες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.