Ηλιούπολη: Ο Τάσος Μπιρσίμ και ο Βαγγέλης Ιωάννου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Ευαγγέλου




Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Ηλιούπολης, Δημήτρη Ευαγγέλου, παραβρέθηκαν την Κυριακή 18 Ιουνίου, ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ και ο γνωστός μπασκετικός δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Ιωάννου μίλησε με ένθερμα λόγια για τον Δημήτρη Ευαγγέλου, ο οποίος εδώ και 4 δεκαετίες, ασχολείται ενεργά με το Μπάσκετ. Έχει θητεύσει ως αθλητής, προπονητής και μετέπειτα πρόεδρος στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, ενώ πριν από 2 χρόνια εκλέχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), έχοντας αναλάβει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του αθλήματος σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε 14 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους φθάνοντας συνολικά τους 50. Στην συνέχεια, έδωσε το στίγμα για το αύριο της πόλης και αναφέρθηκε σε λάθη και παραλείψεις της διοίκησης.

“Η αλλαγή στην πόλη μας είναι καθημερινός αγώνας. Και αυτόν θα δίνουμε κάθε μέρα. Σήμερα ως δημοτική παράταξη και μετά τον Οκτώβριο ως η νέα Δημοτική Αρχή” είπε



“Χωρίς μαγικά ραβδιά, με σκληρή δουλειά και ξεκινώντας από τα βασικά, θα κάνουμε την Ηλιούπολη μια πόλη φωτεινή, μια πόλη με ταυτότητα. Προχωράμε μπροστά, καθαρά, περήφανα και με αυτοπεποίθηση. Έχουμε τη δυναμική, τη θέληση και τη στήριξή σας για να το πετύχουμε. Γιατί εμείς δεν ζούμε από την Ηλιούπολη. Ζούμε για την Ηλιούπολη.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.