Εργαζόμενη στον Δήμο Ηλιούπολης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της




Μία εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηλιούπολης κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της που βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 21 Ιουνίου από Εταιρεία Διαχείρισης Δανείων, με έδρα την Καλλιθέα. Το Σωματείο Εργαζομένων έχει προκηρύξει στάση εργασίας και συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα γραφεία της εταιρείας. “Πρόκειται για το μοναδικό σπίτι στο οποίο κατοικεί η συναδέλφισσα με τα δύο της παιδιά που είναι μαθητές” αναφέρει η ανακοίνωση.

Ολόκληρη η Ανακοίνωση – Κάλεσμα:

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ)

Το ΔΣ του Συλλόγου  Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) αποφάσισε ομόφωνα να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, για αποτροπή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εργαζόμενης σε Παιδικό Σταθμό του Δήμου μας. 



Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι τα κοράκια της Do Value για να αβγατίσουν τα κέρδη τους βγάζουν σε πλειστηριασμό το μοναδικό τους σπίτι, πετώντας το δρόμο μια οικογένεια με δύο παιδιά.

Στο «το προβλέπει ο νόμος!» εμείς απαντάμε με Αντίσταση και συλλογικό αγώνα απέναντι σε κάθε αντιλαϊκό άδικο νόμο που θεσμοθέτησαν οι κάθε λογής κυβερνήσεις. Απαντάμε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτοί παλεύουν για τα κέρδη τους κι εμείς για τις ζωές μας. Ο δικός μας αγώνας είναι δίκαιος, ο δικός τους αντιλαϊκός…άρα άδικος! Και αυτός ο πλειστηριασμός δεν θα περάσει!

Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στους ΟΤΑ και τους δηλώνουμε ότι θα είμαστε και εμείς εκεί, αλληλέγγυες στον αγώνα τους.

Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας και όλες τις γυναίκες της πόλης, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 10:15 π.μ. έξω από το Δημαρχείο, όπου το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης θα έχει πούλμαν για να πάμε όλοι και όλες μαζί στα γραφεία της Do Value στην Καλλιθέα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.