Εκρηκτική συναυλία του ταλαντούχου ράπερ Bloody Hawk, στη Νέα Σμύρνη




(Της Ελένης Γρηγοριάδου) Εκρηκτική η πολυαναμενόμενη συναυλία του ταλαντούχου ράπερ στη Νέα Σμύρνη. Μιλάμε για περίπου 15.000 θεατές, το γήπεδο του Πανιωνίου γέμισε το βράδυ του Σαββάτου, 24/6, μέσα στο κατακαλόκαιρο, από κόσμο, μπιτς και καπνογόνα, που έκαναν τη νύχτα-ημέρα και  με τον ράπερ να τα δίνει όλα στη σκηνή σε μια συναυλία-ορόσημο,τη «μεγαλύτερη βραδιά της ζωής του», όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Ο Bloody Hawk, γεννημένος ως Νίκος Κίτσος γενήθηκε στην Ξάνθη στις 4 Νοεμβρίου του 1995 και ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 στην ηλικία των 16 ετών. Η αρχή του έργου του έγινε σε συνεργασία με τους Spave, Epel και Nimbus D με τους οποίους μοιράζεται το κοινό κανάλι Φθείρομαι στο YouTube. Αποτελεί μια από τις πιο εικονικές μορφές του σύγχρονου new-school ελληνικού hip hop με μεγάλη απήχηση σε συναυλίες και ακροάσεις στο διαδίκτυο.

Έχει κυκλοφορήσει 4 mixtapes (Γερακίσιοι Οφθαλμοί, Σύνθετες γραμμές, Βαλς, Signore Falco), 1 EP (Νηστικός), 2 ομαδικά projects (Γαλάζιοι Κήποι, Shut The Fuked Up) και 4 studio albums (Κομπλεξικό, 1 ΕΥΡΩ, Τίμημα, Fthina tricks). Το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με την Minos EMI. Η μουσική του είναι πιο ιδιαίτερη από άλλους καλλιτέχνες διότι όχι μόνο εκφράζει τα βιώματα του στον ακροατή άλλα το κάνει με έναν παρά πολύ ιδιαίτερο τρόπο! Δίνει ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα στους ακροατές του, «να προσπαθούν και να μην τα παρατάνε ποτέ όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα»… Μάλιστα και το όνομα ενός τραγουδιού του είναι «Μην Σταματάς» το οποίο φυσικά είναι και πολύ διάσημο. Επιπλέον το «20λεπτο» ένα άλλο τραγούδι του έχει καταφέρει να αγγίξει πάρα  πολύ κόσμο!



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.