Δήμος Νέας Σμύρνης: Πάμε κατασκήνωση; Πάμε στο “The Ranch”




Η οικονομική, υγειονομική και ενεργειακή κρίση που ταλαιπωρεί σήμερα την οικογένεια έχει δημιουργήσει μια επιπλέον ανάγκη για τα παιδιά μας, αυτή των καλοκαιρινών διακοπών.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε και αυτό το καλοκαίρι την υλοποίηση θερινών διακοπών – κατασκηνωτικών προγραμμάτων διάρκειας 14 ημερών για παιδιά ωφελούμενων οικογενειών ηλικίας 6 έως 16 ετών που κατοικούν στην πόλη τα οποία θα φιλοξενηθούν στις παιδικές κατασκηνώσεις στο Σοφικό Κορινθίας – “The Ranch”

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η επιλογή των παιδιών ωφελούμενων οικογενειών θα γίνει σύμφωνα με την Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης με αρ. απ. 104/2021 – Επικαιροποιημένος Κανονισμός Κοινωνικών Δομών.

Σημειώνεται, επίσης, ότι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης παιδιά ωφελούμενων οικογενειών τα οποία δικαιούνται (και έχουν επιλεγεί) να συμμετέχουν σε άλλο κατασκηνωτικό πρόγραμμα οποιουδήποτε άλλου φορέα για το έτος 2023 (ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων).



Δικαιολογητικά Συμμετοχής:

1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση γονέων / κηδεμόνων (υπόδειγμα)

2. Ταυτότητα ή Διαβατήριο γονέων / κηδεμόνων

3. Έντυπο Ε1 και εκκαθαριστικό σημείωμα (οικονομικού έτους 2022) γονέων / κηδεμόνων

4. Αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης στα ασφαλιστικά ταμεία των γονέων/κηδεμόνων που αναγράφεται στην αίτηση (ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ και λοιπών ταμείων/φορέων).

Η υποβολή των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για τις κατασκηνώσεις του Δήμου Νέας Σμύρνης 2023 θα πραγματοποιηθεί από τις 02/06/2023 έως και τις 09/06/2023 στις 16:00 (καμία αίτηση δεν θα αξιολογηθεί εάν είναι εκπρόθεσμη).

Η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών θα γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα ή σε φωτογραφία σε ευανάγνωστα/ευκρινή αρχεία pdf ή jpeg) στο email: [email protected]

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Νέας Σμύρνης μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2132025882 ή στο E-mail: [email protected].

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.