Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Κωνσταντάτο – Πέθανε ο πατέρας του, σε παραλία του Αλίμου




Βαρύ πένθος για τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Notia.gr, ο 75χρονος Κώστας Κωνσταντάτος το πρωί της Δευτέρας (26/6/2023) είχε πάει για μπάνιο, με τη σύζυγό του, στην παραλία που βρίσκεται στο Β΄ Αλίπεδο Αλίμου.

Ενώ βρισκόταν πολύ κοντά στην ακτή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ο ναυαγοσώστης της παραλίας, έτρεξε αμέσως και τον έβγαλε έξω από το νερό. Ταυτόχρονα, μαζί με μία γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία, άρχισαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν χρησιμοποιώντας απινιδωτή και παρέχοντάς του οξυγόνο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Το ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε μετά από αρκετή ώρα, τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας του Β΄ Αλιπέδου Αλίμου, 75χρονος ημεδαπός.

Αρχικά, στον ανωτέρω άνδρα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.”

Ο δήμαρχος τον αποχαιρετά με την αγαπημένη του φωτογραφία:

“Καλό ταξίδι πατέρα μου …..

Ότι αγαπώ είναι δικό σου και ότι είμαι είσαι εσύ δεν είναι δυνατόν να μου τα πήρες όλα μακριά τόσο ξαφνικά ……έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου και είναι η πρώτη φορά στην σχέση μας που δεν θα μου πεις χαμογελαστός με τα πελώρια γαλανά σου μάτια πως είναι όλα καλά….τόσα έχουμε ζήσει μαζί πατέρα, τόσες δοκιμασίες , τόσα κτυπήματα αλλά σαν αυτό όμως δεν συγκρίνεται τίποτα!

Σ αποχαιρετώ με την φώτο που αγαπούσες πολύ, είσαι ο πιο ωραίος Αρσενικός και Άρχοντας που γνώρισα στην ζωή μου είθε ο Κωνσταντίνος Γεράσιμος και ο Δημήτρης μας να σου μοιάσουν.

Σ αγαπώ……..μ ακους;

ΥΓ Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη στις 5 και 30 στην Κοίμηση της Θεοτόκου στην Αργυρούπολη”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.