Απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον συνδυασμό του Πατούλη, ο Πελεγρίνης




Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υφυπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ξαφνικά να αποσύρει τη συμμετοχή του από το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Με μία λιτή δήλωσή του, ο κ. Πελεγρίνης ανέφερε πως η συγκεκριμένη απόφαση σχετίζεται με προσωπικούς λόγους.

Μία μέρα πριν, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο Γ. Πατούλης τον είχε καλωσορίσει εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ενίσχυση της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική με μια σημαντική προσωπικότητα όπως ο κ. Πελεγρίνης.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην παράταξή μας το Πανεπιστημιακό Θ. Πελεγρίνη. Η εμπειρία του σε σημαντικές θέσεις ευθύνης όπως του Υφυπουργού και Πρύτανη μπορεί ναενισχύσει την ομάδα μας που έχει ως όραμά της να πάει την Αττική ακόμα πιο ψηλά», επισήμανε ο Γ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και εργαζόμαστε για να πάει η Αττική ακόμα ψηλότερα. Με στρατηγικό σχέδιο, όραμα και με νέους συνεργάτες συνεχίζουμε τον αγώνα για να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια, την επιστημονική, την πολιτιστική ταυτότητα και την αναπτυξιακή πορεία της Αττικής. Καλωσορίζω το φίλο Θ. Πελεγρίνη στη Νέα Αρχή για την Αττική».



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.