Ανατριχίλα από το Παλαιό Φάληρο: «Ευχαριστούμε τον Κασιδιάρη, ήταν το καύσιμο για να μπούμε στη Βουλή»




Από τα ανεπίσημα γραφεία που βρίσκονται σε πολυκατοικία στην οδό Θεμιστοκλέους 10, στο Παλαιό Φάληρο, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ευχαρίστησε τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη, για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

«Οι Σπαρτιάτες αντικατοπτρίζουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού. Οι Σπαρτιάτες έρχονται όχι για να διχάσουν, αλλά για να ενώσουν. Θα ήθελα ευχαριστήσω όλους τους ‘Έλληνες και τις Ελληνίδες για την ψήφο τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τα εκατοντάδες μέλη μας που δούλεψαν σε όλη την Ελλάδα ώστε να μπουν οι Σπαρτιάτες στη Βουλή», είπε αρχικά ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος και πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιαρη για τη στήριξη του. Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Θα φέρουμε ένα νέο ήθος στη Βουλή.

Υπήρχαν και πριν οι Σπαρτιάτες, ήταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης που στήριξε τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Θα είμαστε δίπλα στον Έλληνα που υποφέρει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα»



«Νενικήκαμεν», αναφώνησε από τη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενος στην είσοδο του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο και πρωτοφανή πανωλεθρία του συστήματος εξουσίας.

«Τελικά το σύστημα ηττήθηκε κατά κράτος, απέτυχε να απαγορεύσει το πηγαίο αίτημα εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για μία ισχυρή Εθνική αντιπολίτευση. Έγινε ήδη το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας κραταιάς Εθνικής παράταξης στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως συμβαίνει σήμερα στα πιο σοβαρά Ευρωπαϊκά κράτη» τόνισε.

«Ο αγώνας αυτός και η υπερήφανη νίκη της 25ης Ιουνίου αποτελεί κτήμα όλων των σκεπτόμενων Ελλήνων, των εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που λοιδορήθηκαν, τέθηκαν στο περιθώριο και απώλεσαν το ιερό δικαίωμα της ελεύθερης ψήφου κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση», επισήμανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο μήνυμά του στο Twitter.

«Έπειτα από τέσσερα πέτρινα χρόνια σε φυλακές υψίστης ασφαλείας αισθάνομαι και εγώ την ίδια μοιραία κόπωση, την ίδια απερίγραπτη εξάντληση με τον ημεροδρόμο του Μαραθώνα. Είμαι και εγώ έτοιμος να καταρρεύσω, αλλά θα παραμείνω όρθιος, θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου και θα επανέλθω στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, ενισχυμένος και αναβαθμισμένος» πρόσθεσε.

Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών της 25ης Ιουνίου είναι το κόμμα Σπαρτιάτες που στηρίζει ο πρωτόδικα καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς κατάφερε να μπει στη Βουλή και μάλιστα με υψηλό ποσοστό, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Ιδρυτής του κόμματος που «ξεπήδησε» στην κοινωνία και στην πολιτική ζωή εν μια νυκτί, κυρίως λόγω του Ηλία Κασιδιάρη, είναι ο Βασίλης Στίγκας.

Ο Βασίλης Στίγκας δηλώνει στα social media δημοσιογράφος, πολιτικός και πρόεδρος του κόμματος Σπαρτιάτες.

Ο Βασίλης Στίγκας είναι πρώην στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1993 από τον Αντώνη Σαμαρά. Έπειτα, το 2000 προσχώρησε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ) του Γιώργου Καρατζαφέρη και το 2010 προσχώρησε στον Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό του Βασίλη Καπερνάρου. Στις δημοτικές εκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πρώτα η Ηλιούπολη” του πρώην δημάρχου, Βασίλη Βαλασόπουλου. Το 2017 ίδρυσε το εθνικιστικό πολιτικό κόμμα «Σπαρτιάτες», ενώ το 2019 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Βασίλης Στίγκας: τι γράφει ο ίδιος στο βιογραφικό του

Στο βιογραφικό του Βασίλη Στίγκα, το οποίο φιλοξενείται στην ιστοσελίδα του κόμματος Σπαρτιάτες, αναφέρονται τα εξής:

«Γεννήθηκα στην Λειβαδιά Βοιωτίας το 1964 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Έζησα τα παιδικά και εφηβικά χρόνια στο Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Ηλιούπολη. Σπούδασα στην Μηχανικών αεροσκαφών και υπηρέτησα 22 μήνες στην Αεροπορία στρατού ως μηχανικός ελικοπτέρων εδάφους και αέρος. Από το 1986 εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας – τα τελευταία 25 χρόνια στην βιοτεχνία τροφίμων.

Είμαι παντρεμένος, έχω δύο κόρες και έναν γιό. Επι σειρά ετών ασχολούμαι παράλληλα με την δημοσιογραφία, ελεύθερο ρεπορτάζ και την παρουσίαση εκπομπών πολιτικού ενδιαφέροντος. Είμαι έντονα πολιτικοποιημένος από τα νεανικά μου χρόνια. Το 2017 δημιούργησα τον πολιτικό φορέα  « ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ » και κατεβαίνουμε στις Εθνικές Εκλογές την 25η Ιουνίου τρέχοντος έτους. Ευελπιστώ να φανώ χρήσιμος  στο άμεσο μέλλον στον Πατριωτικό χώρο».

Πως αυτοπροσδιορίζονται οι Σπαρτιάτες

Στην ιστοσελίδα τους, αναφορικά με την «ταυτότητα» του κομματος, οι Σπαρτιάτες αναφέρουν τα κάτωθι:

«Είμαστε οι Ελληνίδες και Έλληνες  «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στην ψυχή και στο σώμα! Αυτοί που θέλουμε και διεκδικούμε να φανούμε αντάξιοι των 300 του Λεωνίδα φυλάγοντας ξανά «Θερμοπύλες». Να φυλάξουμε το«όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον»  (Ηρόδ.) Στο πολιτικό σκηνικό κατεβαίνουμε με γνήσια αγάπη για την Ελλάδα μας και με πείσμα να πάρουμε πίσω την Πατρίδα που μας ανήκει. Θέλουμε τα παιδιά μας να έχουν Ελληνορθόδοξη Παιδεία, να μην ξενιτεύονται και να αποκτήσουν δικές τους μεγάλες οικογένειες. Ζητούμε από την Πολιτεία να δείξει σεβασμό στους συνταξιούχους και να τους ανταμείβει με αξιοπρεπείς συντάξεις.

Στην προσπάθειά μας αυτή είστε ΕΣΕΙΣ, οι οποίοι, εκτιμώντας την, θα μας οπλίσετε με δύναμη για να συνεχίσουμε, παίρνοντας μέτρα και αντίμετρα για μία ισορροπημένη και δίκαιη, κοινωνική ανταπόκριση. Για την Πατρίδα που μας γέννησε και μας μεγάλωσε κάτω από την σκιά του Παρθενώνα και τον Ήλιο της Βεργίνας, που μας τραγούδησε τον θρύλο της Αγια-Σοφιάς και το έπος της Βορείου Ηπείρου. Για την Πατρίδα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και  του Σπύρου Καγιαλέ, την  Πατρίδα με τους κάμπους, τα βουνά και το απέραντο Γαλάζιο …

Ολοι μαζί  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ! Οι στόχοι  “κόποις κτώνται” ! Η  “Ιθάκη” μας δεν είναι μακριά !».

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ανατριχίλα από το Παλαιό Φάληρο: «Ευχαριστούμε τον Κασιδιάρη, ήταν το καύσιμο για να μπούμε στη Βουλή»

  • 03/07/2023 at 4:19 μμ
    Permalink

    Giati anatrixila? Gemato akrodexious einai to Palaio Faliro, idika i kopsaxila klp. Giati sas fenete periergo? Epeidei xafnika einai live TV kai mesa stin vouli? Ithelesta kai pathesa.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.