Έτσι γλεντούν στον Άλιμο: Έλιωσαν τα παπούτσια από το χορό με το πρώτο βιολί της Ικαρίας, τον Νίκο Φάκαρο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αυτό που έζησαν εκατοντάδες Αλιμιώτες και Αλιμιώτισσες, στην πλατεία Καρασϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι, το βράδυ της Τετάρτης (21/6/2023), είναι μία βροντερή απάντηση σε όσους επιχειρούν μάταια να μηδενίσουν το έργο του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και των συνεργατών του, τα τελευταία χρόνια στην πόλη. Μικροί και μεγάλοι, μία αγκαλιά, να χορεύουν νησιώτικα, με το πρώτο βιολί της Ικαρίας, τον Νίκο Φάκαρο να δίνει ρεσιτάλ, και φόντο την “Έναστρη Νύχτα”, την τεράστια τοιχογραφία από το πασίγνωστο έργο του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, που στολίζει την πίσω όψη του 2ου Λυκείου. Παιδάκια να παίζουν στο πάρκο και στην παιδική χαρά, παραδίπλα το γήπεδο μπάσκετ γεμάτο νεολαία, το ίδιο οι πάγκοι και τα όργανα γυμναστικής. Και το πάρκο σκύλων, γεμάτο και αυτό.

Τόσες ωραίες εικόνες, τόσοι όμορφοι και χαρούμενοι άνθρωποι, τόσες μαγικές στιγμές, δεν φεύγουν από το μυαλό κανενός, όσο δηλητήριο και να χύσουν κάποιοι μίζεροι που τα βλέπουν όλα μαύρα, μόνο και μόνο για να κάνουν τοξική αντιπολίτευση. Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Και θα δώσει την απάντηση στις εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου 2023.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.