Τραυματίστηκαν τρεις μαθήτριες σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα




Τρεις μαθήτριες ηλικίας 14-15 ετών τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Aegina Portal, ένα πούλμαν που είχε μεταφέρει προσκυνητές και βρισκόταν σταθμευμένο για αρκετή ώρα, άγνωστο για ποιο λόγο κύλησε και προσέκρουσε σε δέντρο.

Την ίδια στιγμή από ένα άλλο πούλμαν που βρίσκονταν δίπλα, αποβιβάζονταν μαθητές, όπως έγινε γνωστό από σχολική εκδρομή εκτός Αίγινας. Με την κίνηση του πρώτου οχήματος βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.
Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο. Η κινητοποίηση ήταν άμεση για τις τρεις 14χρονες μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Χαλανδρίου που αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας και μέσα σε δυόμιση ώρες, ολοκληρώθηκε η διακομιδή τους στο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η μία από αυτές υπέστη κάκωση στον θώρακα και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι άλλες δύο μαθήτριες υποβάλλονται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.




Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.