Το φωτογραφικό ταξίδι «The Road Experience» υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών




Ξεκίνησαν για ένα ταξίδι με διαφορετικό νόημα, ένα εναλλακτικό οδοιπορικό από τον Άλιμο στις Βρυξέλλες μέσω επαρχιακών οδών…

Οι φωτογράφοι Κλειώ Ψαράκη και Άκης Χρήστου μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στην αναζήτηση μια διαφορετικής προσέγγισης της σύγχρονης ζωής, με χαμηλότερους ρυθμούς και κάνοντας “focus” στα απλά συστατικά της ομορφιάς και της αρμονίας.

Το «The Road Experience» χαίρει της αποδοχής και της εκτίμησης σπουδαίων φορέων, έχοντας μπει ήδη υπό την Αιγίδα τόσο του Δήμου Αλίμου, όσο και της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών.

Το μήνυμα του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, κ. Φίλιππου Κοτσαρίδη:



“Είναι τιμή και χαρά για την Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών να υποστηρίξει αυτή την μοναδική πρωτοβουλία, αυτό το ασυνήθιστό ταξίδι με ποικίλα κοινωνικά μηνύματα που θα μας “περιηγήσει“ στους δρόμους της Ευρώπης. Πρόκειται για μια μοναδική διαδρομή, με έναρξη την Αθήνα και προορισμό τις Βρυξέλλες και το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, η οποία θα διαρκέσει από την 1η έως την 31η Αυγούστου 2023.
Είμαστε πεπεισμένοι, ότι μέσα από αυτό το ρεπορτάζ και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα προκύψει, θα ανακαλύψουμε ανείπωτες ομορφιές της φύσης και μοναδικά διδάγματα για την διαχείριση του στρες, την αξιοποίηση του χρόνου μας, το ευ ζήν και την σωστή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, η οποία μπορεί να μας φέρει τελικά πιο κοντά στη φύση παρά να μας απομακρύνει από αυτήν. Δεσμευόμαστε ως Κοινότητα να υποστηρίξουμε επικοινωνιακά αυτό το πρωτοφανές και εντυπωσιακό εγχείρημα παρακολουθώντας το ταξίδι της κας Κλειώς Ψαράκη”.

Ακολουθείστε την πορεία του The Road Experience στην ηλεκτρονική του σελίδα και στα social media:

Website: theroadexperience.gr
Facebook: The Road Experience
Instagram: @the_road_experience

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.