Το έχει ξανακάνει η Άιντραχτ




Λίγα… εκατοστά μακριά ήταν το ταμείο χτες, για όσα ακυρώθηκε ως οφσάιντ (στο ξεκίνημα της φάσης) το γκολ του Λεβαντόβσκι. Συνεχίζουμε με πρόταση από το Κύπελλο Γερμανίας.

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:45)

Από… χίλια κύματα έχει περάσει η σεζόν της Στουτγκάρδης, δείχνει να έχει «βρει λιμάνι» στο πρόσωπο του Σεμπάστιαν Χένες, με τον οποίο παραμένει αήττητη σε 5 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις. Έκανε ντεμπούτο στα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας 1-0 της Νυρεμβέργης (Β’ κατηγορία) και μετά «έτρεξε» 2-2-0 στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση bwin 2023 – Αξίζει να την επιλέξεις;



Ωστόσο δεν έχει αποφύγει ακόμα τον κίνδυνο, «εφάπτεται» στην τελευταία τριάδα και ακολουθεί το «εξάποντο» ματς με τη Χέρτα, στο Βερολίνο. Η έδρα της, πάντως, θα είναι γεμάτη, με τον κόσμο της να ζητά πρόκριση σε τελικό έπειτα από 9 χρόνια. Το θέμα είναι αν μπορεί…

Αντίπαλός της η Άιντραχτ, που δεν βρίσκεται σε καλή φόρμα. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές (0-5-4) κι έχει πέσει στην 9η θέση της Μπουντεσλίγκα, στο -5 από την ευρωπαϊκή ζώνη. Αυτό βέβαια σημαίνει πως το Κύπελλο γίνεται ο νούμερο ένα στόχος και με τη Λειψία να περιμένει στον τελικό, το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ δείχνει πιο εφικτό, από αυτό το μονοπάτι. Το απέδειξε στον προηγούμενο γύρο όπου κέρδισε σχετικά εύκολα την «αποκάλυψη» της φετινής σεζόν, Ουνιόν Βερολίνου (2-0 εντός). Τα ίδια δεν έκανε και πέρσι;

Τερμάτισε 11η στο πρωτάθλημα, αλλά κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ. Η αμφιβολία του Μουανί είναι ένα ερωτηματικό, ωστόσο θεωρούμε πως υπερέχει ποιοτικά της αντιπάλου και στη λογική πως θα δώσουν αμφότερες το 100%, έχει προβάδισμα.

Προκαλεί αίσθηση το ότι προσφέρεται ως αουτσάιντερ, περιμέναμε ακριβώς αντίθετες αποδόσεις στο σετ, σε άσο και διπλό. Θα ποντάρουμε στο δεύτερο, χωρίς κάλυψη.Βρείτε εδώ:Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.