Ολοκληρώθηκε το 1o Youth Άλιμος Tournament




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Youth Άλιμος Tournament, από την South BC Αλίμου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλίμου και τον ΘΟΠΑΑ και με την συνέργια του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία το “Εργαστήρι”.

Στο 1ο διήμερο τουρνουά Youth Άλιμος για ηλικίες U12, U13 συμμετείχαν, εκτός από την διοργανώτρια South Αλίμου, για τις ομάδες αγοριών ο Μίλωνας και ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου ενώ για τα κορίτσια οι ομάδες του Εσπέρου Καλλιθέας, του Α.Ο Ρουφ και του Θριάμβου Δάφνης.

Βασικός στόχος του τουρνουά ήταν η ανάδειξη της αγάπης για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στα νέα παιδιά τους δήμου και των γειτονικών περιοχών, καθώς και η διάχυση του αθλητισμού και του φιλάθλου ιδεώδους στην τοπική κοινωνία. Ο σκοπός αυτός επιτεύχθηκε πλήρως, με όλους τους αγώνες να διεξάγονται σε γιορτινό κλίμα και ευχάριστη διάθεση στα κατάμεστα μπασκετάκια επί της οδού Λυσικράτους και στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Αλίμου.

Το παρών στην τελετή λήξης του τουρνουά κατά την βράβευση, όλων των ομάδων έδωσαν ο Νίκος Αλβανός Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και θεμάτων αθλητισμού καθώς και η Μαρία Ξένου Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ. “Θερμά συγχαρητήρια για την διοργάνωση και τις δράσεις στην South Αλίμου, καθώς έχει γίνει πλέον ένας από τους καλύτερους και πιο δυναμικούς συλλόγους μπάσκετ στην χώρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αλβανός.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.