Νέα Σμύρνη: Έχει κάψει καρδιές ο μικρός Λίμπρε που τον έβγαλαν εθελοντές από φρεάτιο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα ακόμη γατάκι έσωσαν οι ακούραστοι εθελοντές της ομάδας Alma Libre – Hellenic Animal Rescue. Δείτε πως στήθηκε η επιχείρηση διάσωσης για να βγάλουν το μικρό γατάκι από φρεάτιο στη Νέα Σμύρνη:

“Λιμπρε

Και καθως η φωνή του χανόταν στο σκοτάδι του φρεατίου, μέσα στην πολύβουη κινηση κεντρικού δρόμου της νέας Σμύρνης, η φίλη Frantzeska Kambouraki τυχαία άκουσε το γοερό κλάμα του.

Αμέσως έτρεξε στο άκουσμα της φωνούλας του και κάτω από τη σχάρα μέσα στα σκουπίδια είδε μια σταλιτσα με μπλε ματάκια να την κοιτάει με παράπονο.



Κινώντας γη και ουρανό η φιλη Φραντζέσκα αναζήτησε βοηθεια και ως δια μαγείας οι εθελοντές μας Elen Konte και Kostas Garef τυχαια βρισκόντουσαν στην περιοχή ερχόμενοι από άλλο περιστατικό.

Καταφθασαμε διακτινιζομενοι στο σημείο και αρχίσαμε να μιλάμε στο μικρακι που πηγαινοερχόταν μπες βγες στη σωλήνα και εκείνο ανταποκρινόταν όχι μόνο απαντώντας μας πίσω αλλά κάνοντας και πατουσακια στον αέρα μέσα στο φρεάτιο.

Ο μικρουλης είχε καταλάβει λοιπον ότι ερχόμασταν ειρηνικά.

Όμως την όποια διαδικασία εμπόδιζε ένα παρκαρισμένο αμάξι που βρισκόταν πάνω στις σχάρες και απαραίτητη ήταν η κληση της τροχαίας για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη.

Πράγματι η τροχαία ήρθε άμεσα και το ευγενέστατο πλήρωμα εντόπισε τον ιδιοκτήτη ο οποιος ενημερώθηκε και ξεκίνησε από μακρυά για να σπεύσει να μετακινήσει το αμάξι.

Εν τω μεταξύ ο χαριτωμένος μικρούλης μας τρολαρε κανονικότατα κάνοντας ακόμη και κωλοτούμπες στο φρεάτιο καθως του μιλούσαμε και μας γλυκοκοίταζε.

Ωσπου κατέφθασε επιτελους ο ιδιοκτήτης και το αμάξι μετακινήθηκε.

Με το θόρυβο ομως ο μικρος φοβήθηκε και έτρεξε μεσα από τη σωλήνα προς άλλο φρεάτιο και μείς οριακά στο να πάθουμε καρδιακό άμεσα τον ξανακαλέσαμε κάνοντας του τεμεναδες, εχοντας ήδη βάλει παγίδα με προσοχή κάτω στο φρεάτιο, ωσπου εκεινος σαν τον φλας γκορντον επέστρεψε πίσω τρέχοντας μέσα στην παγίδα όπου άρχισε να τρώει βγάζοντας ήχους υπερπαραγωγή τυπου «πρμιαουμιαμμιαμκλαψμιαμνιαου»

Και τσουουπ έπεσε η πόρτα της παγιδας και ήρθε η καρδιά μας στη θέση της και ηρεμήσαμε και μέσα στη συγκίνηση ανασυραμε τον πανέμορφο γαλανομάτη μικρό στο φως ο οποιος ήταν στην κοσμάρα του και συνέχιζε να τρώει χωρίς αύριο.

Ευχαριστώντας το πλήρωμα της τροχαίας και ολους όσους βρέθηκαν στο σημείο και νοιάστηκαν για το μωράκι και για μας που προηγουμένως είχαμε βρεθεί και μέσα στις χωματερές και είμασταν μεσα στα μαύρα χάλια και θελαμε κλίβανο (μια ευγενέστατη κυρια μάλιστα μας προσέφερε νερο και καφέ και είχε σταματήσει στο θέαμα σχεδόν όλη η νέα Σμυρνη χαζευοντας το μικρακι) ευχαριστωντας λοιπόν όλο αυτό τον κόσμο αποχωρήσαμε στη συνέχεια μαζί με τη φίλη Φραντζέσκα και την αξιολάτρευτη κορούλα της Νικολέττα για να μεταφέρουμε το μικρακι σε κλουβάκι για να πάει κτηνιατρο για τα απαραίτητα.

Ο υπέροχος μικρος που ονομαστηκε Λίμπρε δικαιωματικά, φιλοξενείται στην υπέροχη αγκαλιά της φίλης Φραντζέσκας, εχει κάψει καρδιες, πηγε και στα πιτ κτηνιατρείου όπου έλαβε όλο το απαραίτητο σερβις, και πλέον αποπαρασιτωμενος, πεντακάθαρος, τσακπινογαργαλιαρης και γουργουριστοτατος, ψάχνει το παντοτινό του σπιτάκι.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.