Με τον Παπανικολάου τζούνιορ ο δήμαρχος Γλυφάδας στο ραντεβού υιοθεσίας σκύλων (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο Δρόμος των Ποιητών γέμισε αγάπη, χρώματα, χαρούμενες φωνές, κουνιστές ουρές, χάδια λιχουδιές και όνειρα! Το ραντεβού υιοθεσίας σκύλων στο κέντρο της Γλυφάδας είχε μεγάλη προσέλευση κόσμου, ανθρώπων που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο του πιο πιστού φίλου, αλλά και περαστικών και επισκεπτών της πόλης.


Το όνειρο της εύρεσης στέγης θα γίνει γι αυτά τα τρυφερά πλάσματα σύντομα πραγματικότητα. Θα βρουν τον δικό τους άνθρωπο να μοιραστούν τη ζωή τους και να δώσουν τόση αγάπη και αφοσίωση που δεν χωράει στο μπόι τους.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου πέρασε όμορφες στιγμές με τον γιο του Παύλο, που ήθελε να πάρει σπίτι όλα τα σκυλάκια!


Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Μαίρη Μηλιαρέση έδωσε και σήμερα πολλή αγάπη και φροντίδα, μαζί με τους εθελοντές του ΣΠΑΖ με την συνεχή, ανεκτίμητης αξίας προσφορά. «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές του ΣΠΑΖ για την ατελείωτη αγάπη και προσφορά τους. Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αστυνομία για τη βοήθεια στην ασφάλεια του χώρου. Ετοιμαστείτε για το επόμενο ραντεβού! Έχουμε αποφασίσει ότι θα βρούμε οικογένειες για όλα τα σκυλιά μας», τόνισε η Αντιδήμαρχος.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Με τον Παπανικολάου τζούνιορ ο δήμαρχος Γλυφάδας στο ραντεβού υιοθεσίας σκύλων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 04/06/2023 at 9:41 πμ
    Permalink

    Για πάρκο σκύλων υπάρχει καμία σκέψη, Όλα για την επικοινωνία ουσία μηδέν.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.