Κινηματογραφικό μπλόκο στη Γλυφάδα: Διπλό χτύπημα με εμπρησμό και χειροβομβίδα




Ανθυπασπιστής του Λιμενικού, έκαψε το αυτοκίνητο της συναδέλφου του αξιωματικού και στη συνέχεια εκτόξευσε χειροβομβίδα στον κήπο του σπιτιού της στη Γλυφάδα γιατί τέθηκε σε διαθεσιμοτητα.

Αυτή ειναι η απίστευτη ιστορία που εξιχνίασε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους άνδρα που αποτέλεσε το «βαθύ λαρύγγι» της υπόθεσης και με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάρφωσε τη δραση και τα σχέδια του.

Μάλιστα, ο πληροφοριοδότης είπε τα εξής: «Στη Γλυφάδα έκαψαν ένα αυτοκίνητο το προηγούμενο Σάββατο. Τη φωτιά την έβαλε ένας λιμενικός που έχει τα τηλέφωνα (ανέφερε δυο αριθμούς)» και λίγο πριν βιαστεί να κατεβάσει το ακουστικό προειδοποίησε «Αφού τον έδιωξαν έχει ξεφύγει τελείως. Προσέξτε μην τη σκοτώσει».

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής αμέσως «λόκαραν» τα τηλέφωνα του υπόπτου και με μεθοδική δουλειά, αξιοποίηση στοιχείων και φυσική παρακολούθηση κατάφεραν να σε λιγότερο απο 20 ημέρες να εξιχνιάσουν την υπόθεση, να τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί τον δράστη και να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Μάλιστα, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα περίεργο και νευρικό άτομο το οποίο κατά τη στιγμή της σύλληψης του, χθες στις 11:35 στη Γλυφάδα, προσπάθησε να ξεγλιστρήσει απο τα νύχια των διωκτών του όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έχει στη διάθεση του το protothema.gr «Με τη χρήση υπηρεσιακού οχήματος, οι Αστυνομικοί ανέκοψαν την πορεία του, αποβιβάσθηκαν και τον προσέγγισαν για να τον ελέγξουν, δηλώνοντας του ρητά και επανειλημμένως την ιδιότητά τους. Ο 45χρονος δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές και έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό του. Τότε έτερο υπηρεσιακό όχημα που προσέγγισε από πίσω του, τον εξανάγκασε να ανακόψει την πορεία του. Ακολούθως ο 45χρονος ακινητοποιήθηκε, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει τη δέσμευση τραβώντας τα χέρια του από τους Αστυνομικούς».



Διπλό χτύπημα με εμπρησμό και χειροβομβίδα

Στη δικογραφία που παρουσιάζει το protothema.gr ξεδιπλώνεται όλο το ανατριχιαστικό σκηνικό που κατέστρωσε και εκτέλεσε ο 45χρονος αξιωματικός του Λιμενικού για να εκδικηθεί την συνάδελφο του επειδή τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Ειδικότερα αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Περί την 05:30 ́ ώρα της 22-04-2023, τουλάχιστον ένας δράστης προξένησε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, μάρκας MITSUBISHI OUTLANDER, ιδιοκτησίας της Αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στη Γλυφάδα Αττικής.

Από την πυρκαγιά, το ανωτέρω όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς και προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σε άλλο όχημα, που ήταν παρακείμενα σταθμευμένο στο σημείο. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία διενήργησε και Αυτοψία στο σημείο του εμπρησμού.

Η σκηνή του εγκλήματος φωτογραφήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα ζευγάρι γάντια και ένα τμήμα υφάσματος (στουπί), τα οποία εστάλησαν για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων, τα αποτελέσματα τους θα υποβληθούν συμπληρωματικά».

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, αρχικά την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας όμως λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, ο φάκελος πέρασε στα χέρια των αξιωματικών της Δίωξης Εκβιαστών που έχουν την εμπειρία να λύνουν αποτελεσματικά τέτοιους μυστηριώδεις γρίφους. «Αμφότεροι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, εξετάσθηκαν ενόρκως, χωρίς να καταθέσουν κάτι σχετικά με την ταυτότητα του δράστη, αναφέροντας ότι, δεν έχουν δεχτεί κανενός είδους απειλές. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην εξέταση της αξιωματικού του Λιμενικού το όχημα της οποίας ήταν ο στόχος του εμπρησμού. Η αξιωματικός φέρει τον βαθμό (αναφέρεται ο βαθμός) και υπηρετεί στο Λιμεναρχείο (αναφέρεται η λιμενική αρχή), χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να κατονομάσει κάποιο άτομο, ως πιθανό δράστη της σε βάρος της επίθεσης.

Την 03-05-2023 η Υπηρεσία μας, ενημερώθηκε σχετικά με ανεύρεση χειροβομβίδας, στον κήπο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η αξιωματικός, στη Γλυφάδα Αττικής.

Η σκηνή του εγκλήματος φωτογραφήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, τα αποτελέσματα της οποίας θα αποσταλούν συμπληρωματικά, ενώ παράλληλα κλήθηκε και κλιμάκιο του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το οποίο και περισυνέλλεξε την ανευρεθείσα χειροβομβίδα, προκειμένου να προβεί στη διαδικασία καταστροφής της. Σύμφωνα με έκθεση της ίδιας Υπηρεσίας, πρόκειται για «χειροβομβίδα F1, προελεύσεως πρώην Σοβιετικής Ένωσης, σε μη ασφαλή κατάσταση».

«Εξετασθείσα συμπληρωματικά η αξιωματικός, κατέθεσε ότι πρωινές ώρες της 03-05-2023 ενημερώθηκε από συνεργείο καθαρισμού για την ύπαρξη της χειροβομβίδας στον κήπο, εκφράζοντας ιδιαίτερη ανησυχία τόσο για την ίδια όσο και για τους λοιπούς ένοικους της πολυκατοικίας».

Πέρασαν τη χειροβομβίδα για εξάρτημα προβολέα!

Ενδιαφέρον, παρουσιάζει η κατάθεση της μητέρας της αξιωματικου του Λιμενικού η οποια ανέφερε πως την ημέρα του εμπρησμού, είδε τη χειροβομβίδα στον κήπο, όμως δεν ειδοποίησε τις αρχές γιατί την πέρασε για εξάρτημα προβολέα.

Στη δικογραφία αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «Η μητέρα της αξιωματικου, κατέθεσε μετά βεβαιότητας, ότι από την 22-04-2023 (ημέρα κατά την οποία είχε λάβει χώρα ο εμπρησμός του οχήματος της κόρης της) είχε παρατηρήσει την χειροβομβίδα, χωρίς ωστόσο να το αναφέρει σχετικά, καθώς θεώρησε ότι, επρόκειτο για εξάρτημα προβολέα του κήπου. Μάλιστα, χωρίς να έχει ιδία αντίληψη από την σκηνή του εγκλήματος της ανεύρεσης της χειροβομβίδας, περιέγραψε το ακριβές σημείο, στο οποίο είχε δει προγενέστερα την χειροβομβίδα, νομίζοντας ότι, πρόκειται για εξάρτημα προβολέα. Η περιγραφή της αυτή, συμπίπτει επακριβώς με το σημείο που βρέθηκε και περισυλλέχθηκε η χειροβομβίδα».

Το «βαθύ λαρύγγι»

Στο σημείο αυτό, γίνεται αναφορά στο τηλεφώνημα του μυστηριώδους πληροφοριοδότη που «κάρφωσε» τον λιμενικό και αποτελεσε την αρχή του τέλους της έκνομης δράσης του. «Tην 12:32 ́ ώρα της 24-04-2023, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε με απόκρυψη αριθμού στην Υπηρεσία μας και χωρίς να δηλώσει τα στοιχεία ταυτότητάς του, ανέφερε τα εξής: «Στη Γλυφάδα έκαψαν ένα αυτοκίνητο το προηγούμενο Σάββατο. Τη φωτιά την έβαλε ένας λιμενικός που έχει τα τηλέφωνα (έδωσε δυο αριθμούς). Αφού τον έδιωξαν έχει ξεφύγει τελείως. Προσέξτε μη τη σκοτώσει». Όταν ο Αξιωματικός Υπηρεσίας ρώτησε για τα στοιχεία του άγνωστου άντρα, εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο.

Από την Υπηρεσία μας πραγματοποιήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τις τηλεφωνικές συνδέσεις που ανέφερε ο άγνωστος, και εκδόθηκε Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από την επισύνδεση των παραπάνω τηλεφωνικών συνδέσεων προέκυψε πράγματι ότι, ο αριθμός κλήσης χρησιμοποιείται από τον 45χρονο λιμενικό, ενώ ο δεύτερος αριθμός κλήσης ήταν ανενεργός.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα χορηγηθέντα στοιχεία της εταιρείας VODAFONE, ο αριθμός κλήσης…… (με χρήστη τον λιμενικό) είναι δηλωμένος σε στοιχεία συνδρομητή (αναφερεται ελληνικό ανδρικό ονομα 83χρονου) ενώ ο δεύτερος αριθμός κλήσης είναι δηλωμένος σε στοιχεία συνδρομητή απο το Μπαγκλαντές».

Κάμερες και δρομολόγιο

Οι profilers του Εκβιαστών, σαρωσαν κάμερες και έβαλαν στο μικροσκόπιο το υλικό για να εντοπίσουν τις κινήσεις του λιμενικού. Και κατάφεραν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο του.

Οπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό: «Από την Υπηρεσία μας κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακού υλικού από κάμερες σε επιχειρήσεις και οικίες της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να εξακριβωθούν περαιτέρω στοιχεία για την ταυτοποίηση του δράστη, του οχήματος που επέβαινε, αλλά και του δρομολογίου προσέγγισης και διαφυγής που ακολούθησε. Από την συνδυαστική-ενδελεχή μελέτη και ανάλυση του εν λόγω υλικού από την Υπηρεσία μας προέκυψε ότι, ο 45χρονος, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο μάρκας SMART, ιδιοκτησίας του, ξεκίνησε από την οικία του, μετέβηκε στο σημείο όπου ήταν σταθμευμένο το όχημα της αξιωματικου, στο οποίο έθεσε πυρκαγιά και στη συνέχεια, έρριψε την χειροβομβίδα στον κήπο της πολυκατοικίας που διαμένει η αξιωματικός. Ακολούθως, αποχώρησε τρέχοντας από το σημείο και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας στην οικία του.

Ειδικότερα, την 05:30’ ώρα της 22-04-2023, ο λιμενικός επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο μάρκας SMART, ιδιοκτησίας του, που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, που διαμένει, στη Γλυφάδα και ξεκίνησε την πορεία του. Αφού διένυσε περίπου διακόσια εβδομήντα μέτρα, κατέληξε, περί την 05:33 ́ ώρα, στη συμβολή των οδών Ερμού και Ήρας, σταθμεύοντας το παραπάνω αυτοκίνητο κοντά, και στη συνέχεια, αποβιβάσθηκε. Κατόπιν, κινήθηκε πεζός επί της οδού Ερμού, με κατεύθυνση την οδό Βασ. Γεωργίου Β ́ και αφού διένυσε εβδομήντα μέτρα περίπου, κατέληξε δύο λεπτά αργότερα (περί την 05:35 ́ ώρα) στους οικοδομικούς αριθμούς (αναφέρονται) όπου, αρχικά έθεσε πυρκαγιά στου αυτοκίνητο της αξιωματικού και στη συνέχεια έριψε τη χειροβομβίδα, αντίστοιχα. Ακολούθως, διέφυγε τρέχοντας προς την συμβολή των οδών Ήρας και Ερμού, επιβιβάσθηκε εκ νέου στο αυτοκίνητο και κινούμενος επί της οδού Ήρας, έστριψε ένα λεπτό αργότερα (05:36 ́) στην οδό Ζαμάνου και στη συνέχεια, περί ώρα 05:37 ́ στην οδό Βασ. Γεωργίου Β’, όπου περί την 05:38’ ώρα, τερμάτισε την πορεία του, εισερχόμενος στο χώρο στάθμευσης της ανωτέρω πολυκατοικίας, δηλαδή στο σημείο εκκίνησης.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, το σύνολο του χρόνου που χρειάστηκε ο λιμενικός, από την εκκίνηση έως την περάτωση των πράξεων του ήταν περίπου οκτώ λεπτά. Σημειώνεται, ότι για την παραπάνω διαδρομή προσέγγισης, ως εποχούμενος, απαιτούνται περίπου τέσσερα λεπτά και για την διαδρομή, ως πεζός απαιτούνται περίπου δύο λεπτά. Επιπλέον, από την στιγμή που ο λιμενικός φαίνεται να καταφτάνει στο σημείου του εμπρησμού έως και την στιγμή που φαίνεται να αποχωρεί από το σημείο ρίψης της χειροβομβίδας, μεσολάβησαν περίπου δύο λεπτά, δηλαδή συνολική διάρκεια οκτώ λεπτών, χρονική διάρκεια που ταυτίζεται με την ανάλυση των αρχείων βιντεοληπτικού υλικού.

Επιπλέον, πρωινές ώρες της 04-05-2023, Αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας εντόπισαν το αυτοκίνητο, μάρκας SMART στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας επί της οδού ….. στη Γλυφάδα. Επίσης, μεσημβρινές ώρες της 05-05-2023 εντόπισαν τον λιμενικο να εξέρχεται της πολυκατοικίας και να επιβιβάζεται στο ανωτέρω επίδικο όχημα».

Τι κατέθεσε η αξιωματικός του Λιμενικού

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η αξιωματικος σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στο Εκβιαστών είπε πως «από την ημέρα της επίμαχης πράξης του εμπρησμού δεν δέχθηκε οποιαδήποτε όχληση ή απειλή που να σχετίζεται με το ως άνω συμβάν. Μάλιστα, σχετικά με την υπηρεσιακή της θέση ανέφερε ότι υπηρετεί στο Λιμεναρχείο (αναφέρεται η Αρχή) από τον Οκτώβριο του 2019 έως και σήμερα, με τα καθήκοντα του (αναφέρεται ο βαθμός), όντας …. στην ιεραρχία του Προσωπικού.

Ερωτηθείσα συγκεκριμένα για τον λιμενικο, αποκρίθηκε ότι, ήταν συνάδελφος της επί σειρά ετών, με τον οποίο διατηρούσε καθαρά επαγγελματικές σχέσεις, ενώ παράλληλα τύγχανε να διαμένει και πλησίον της οικίας της.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι, ο λιμενικός υπέβαλε μηνυτήριες αναφορές, τόσο στην ιδια, όσο και σε συνάδελφο της μεταξύ άλλων για παράβαση καθήκοντος και ψευδή βεβαίωση. Ανωτέρω μηνύσεις τέθηκαν στο αρχείο με την υπ’ αριθ. 37/2022 Διάταξη απόρριψης εγκλήσεως. Παράλληλα η αξιωματικός υπέβαλε από κοινού μήνυση με τον συνάδελφο της σε βάρος του συλληφθέντος μεταξύ άλλων για τα αδικήματα της Ψευδούς Καταμήνυσης, της Ψευδούς Κατάθεσης και της Συκοφαντικής Δυσφήμισης και εκδόθηκε το υπ’ αριθ. 37/2023 Κλητήριο Θέσπισμα του Ναυτοδικείου Πειραιά, με το οποίο ορίζεται δικάσιμος για την 09-01-2024 και κατηγορούμενο τον 45χρονο.

Τα παραπάνω επιβεβαιώθηκαν και από τον συνάδελφο της αξιωματικού, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο λιμενικός, έχει υποβάλλει σε βάρος του και νέα μηνυτήρια αναφορά, στην οποία τον κατηγορεί ότι, νόθευσε το περιεχόμενο της ένορκης κατάθεσής του στο πλαίσιο Ε.Δ.Ε. και ότι, πλαστογράφησε τις υπογραφές του. Τέλος, αμφότεροι δήλωσαν ότι, ενημερώθηκαν πως την 21-04-2023 ο λιμενικός ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την Διεύθυνση Προσωπικού για την απόφαση διαθεσιμότητάς του.Σύμφωνα με έγγραφο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος την 21-04- 2023 εκδόθηκε Απόφαση Αυτεπάγγελτης Διαθεσιμότητας του 45χρονου Ανθυπασπιστή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν αναλυθεί στην παρούσα υποβλητική αναφορά, περί ώρα 05:30’ της 22-04-2023, λίγες ώρες μετά την απόφαση Αυτεπάγγελτης Διαθεσιμότητας, ο ανθυπασπιστής προέβη στον εμπρησμό του οχήματος της αξιωματικού και στην ρίψη της χειροβομβίδας στον κήπο του σπιτιού της».

Κινηματογραφικό μπλόκο στη Γλυφάδα

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό, οι αστυνομικοί του Εκβιαστών κινηθηκαν άμεσα. Μετα τη συγκέντρωση στοιχείων και την ανάλυση αποφάσισαν να συλλάβουν τον λιμενικό καθώς οπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ετίθετο θέμα ασφάλειας της αξιωματικού. «Κατόπιν των ανωτέρω και με δεδομένα τα στοιχεία της ανάλυσης του Βιντεοληπτικού Υλικού, αλλά και της από 24-04-2023 ανώνυμης καταγγελίας, το περιεχόμενο της οποίας επιβεβαιώθηκε κατά την πρόοδο της έρευνας, κρίθηκε σκόπιμος ο άμεσος εντοπισμός και η ακινητοποίηση του λιμενικού για την ασφάλεια της αξιωματικού.

Για το λόγο αυτό, πρωινές ώρες της 08-05-2023, Αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας, μετέβηκαν στην οδό… στη Γλυφάδα, όπου διαμένει ο λιμενικός. Στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του. Περί την 11:35’ ώρα, ο 45χρονος εξήλθε της πολυκατοικίας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ξεκινώντας την πορεία του προς την οδό Ερμού. Άμεσα με τη χρήση υπηρεσιακού οχήματος, οι Αστυνομικοί ανέκοψαν την πορεία του, αποβιβάσθηκαν και τον προσέγγισαν για να τον ελέγξουν, δηλώνοντας του ρητά και επανειλημμένως την ιδιότητά τους. Ο λιμενικός δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές και έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό του. Τότε έτερο υπηρεσιακό όχημα που προσέγγισε από πίσω του, τον εξανάγκασε να ανακόψει την πορεία του. Ακολούθως ο 45χρονος ακινητοποιήθηκε, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγει τη δέσμευση τραβώντας τα χέρια του από τους Αστυνομικούς.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του στη Γλυφάδα παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) μία καραμπίνα μάρκας BERETTA μετά θήκης περιέχουσα τέσσερα εξαρτήματα τύπου «τσοκ» και έναν αορτήρα, β) μία καραμπίνα μάρκας REMINGTON μετά θήκης, γ) μία δερμάτινη ζώνη εξάρτησης με θήκη όπλου, γεμιστήρων και χειροπεδών περιέχουσα ένα ζευγάρι χειροπέδες, δ) ένα πιστόλι μάρκας COLT DOUBLE EAGLE μετά θήκης, ε) τρείς μεταλλικοί γεμιστήρες, στ) επτά φυσίγγια με ένδειξη πυθμένα «45 AUTO R.P», ζ) μία καραμπίνα μάρκας REMINGTON άνευ λοιπών ενδείξεων ή αριθμού, μετά θήκης χακί χρώματος.

Ως προς τον τύπο των φυσιγγίων αναφέρεται ότι, η συγκεκριμένη ένδειξη αντιστοιχεί σε φυσίγγια τύπου «HOLLOW POINT», τα οποία αποτελούν παράβαση της νομοθεσίας «Περί Όπλων και Εκρηκτικών». Ακόμα, για το υπ ́ αριθ. ζ) πειστήριο, ήτοι την καραμπίνα μάρκας REMINGTON άνευ λοιπών ενδείξεων, δεν κατέστη δυνατή η εξακρίβωση της αντιστοιχίας της σε άδεια όπλου ίδιου τύπου, αφού έχει υποστεί επεξεργασία, ομοίως κατά παράβαση του ανωτέρω Νόμου. Για τα λοιπά πυροβόλα όπλα και εξαρτήματα αυτών υφίσταται σχετική άδεια σε ισχύ.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε έτερη οικία του 45χρονου, στην Αθήνα, ουδέν ανευρέθηκε.

Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον λιμενικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν α) ένα κινητό τηλέφωνο, μάρκας SAMSUNG «ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ PREPAID» και β) το χρηματικό ποσό των εκατό χιλιάδων #100.000# ευρώ, αποτελούμενο από 20 συνολικά δεσμίδες των πέντε #5.000# ευρώ έκαστη, εκ των οποίων οι 19 τραπεζικές. Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του. Ο 45χρονος ειναι κατηγορούμενος για παράβαση των άρθρων 264 παρ. 1 εδ. β’ Π.Κ. «Εμπρησμός», 270 Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 42 Π.Κ. «Απόπειρα Έκρηξης», καθώς και για παράβαση του άρθρου 15 του Ν. 2168/1993 «Περί Όπλων-Απλές και Διακεκριμένες Περιπτώσεις» και του άρθρου 169 Π.Κ. «Απείθεια». Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.