Καταγγελία Κονδύλη: Eπιχείρηση εξαγοράς δημοτικών συμβούλων από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες




Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης. Αφορά την προσπάθεια εξαγοράς δημοτικών συμβούλων, κυρίως της παράταξης “Αγαπώ τον Άλιμο”, από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, με στόχο την αλλαγή της πολιτικής τους στάσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το τελευταίο διάστημα, βλέποντας ότι η προσπάθεια του Δημάρχου για την τήρηση της νομιμότητας, προς όφελος των πολιτών, θίγει τα συμφέροντά τους, έχουν εξαπολύσει έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης εναντίον του. “Είναι η πιο εκτεταμένη, ξεδιάντροπη και απροκάλυπτη προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να παρέμβουν ωμά στα τοπικά πολιτικά πράγματα, που έχει γνωρίσει ποτέ ο Άλιμος” αναφέρει ο Ανδρέας Κονδύλης. Δείτε αναλυτικά:

“Εκτεταμένη προσπάθεια εξαγοράς Δημοτικών Συμβούλων!
Το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη μια πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για την ιστορία της πόλης μας, προσπάθεια εξαγοράς Δημοτικών Συμβούλων, κυρίως της πλειψηφούσας παράταξης.
Συγκεκριμένα πρόσωπα και συμφέροντα της παραλίας, καθώς και άνθρωποι που άμεσα σχετίζονται μαζί τους, τηλεφωνούν σε Δημοτικούς Συμβούλους (κυρίως της Δημοτικής Αρχής), ζητάνε επίμονα συναντήσεις και “συνεργασία”, υπόσχονται γνωριμίες με επιχειρηματίες, επαγγελματικές συμβάσεις, συναλλαγές και ωφελήματα, με ουσιαστικό στόχο την εξαγορά της παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και της πολιτικής τους στάσης.
Είναι η πιο εκτεταμένη, ξεδιάντροπη και απροκάλυπτη προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων να παρέμβουν ωμά στα τοπικά πολιτικά πράγματα, που έχει γνωρίσει ποτέ ο Άλιμος.
Απέναντι σε αυτά, να γνωρίζουν όλοι αυτοί, η Δημοτική μας Αρχή είναι πιο αποφασισμένη και αραγής από ποτέ, με τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στο πλάι της.
Η πόλη μας δεν θα πέσει ‘θύμα’ τέτοιων περιπετειών και μεθοδεύσεων, ούτε θα επηρεαστεί από αυτές τις παρακμιακές τακτικές. Το εγγυώνται όλα τα στελέχη της παράταξής μας, αλλά και προσωπικά εγώ.”



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Καταγγελία Κονδύλη: Eπιχείρηση εξαγοράς δημοτικών συμβούλων από ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες

  • 07/05/2023 at 5:00 μμ
    Permalink

    Γιατί δεν λέτε ποίοι είναι εκείνοι που θέλουν να εξαγοράσουν τους δημοτικούς συμβούλους. Πολύ το φανταζόμαστε αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε.. Το κεφάλαιο δυστυχώς κυβερνάει και ο κάθε ένας μας έχει την τιμή του..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.