Καλλιθέα: Βίντεο – ντοκουμέντο από αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο




Το περιστατικό στην Καλλιθέα, σε ένα βενζινάδικο, σοκάρει. Η ζωή ενός μετανάστη εργάτη, του Φιάζ Μοχάμεντ, μπήκε σε κίνδυνο την Κυριακή 23 Απριλίου, όταν ένας επίδοξος ληστής επιχείρησε να του αποσπάσει τα χρήματα της επιχείρησης από τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22.00 όταν ένα άτομο ήρθε και ζήτησε νερό αλλά έφυγε. Ξαναγύρισε μόλις ο Φιάζ έβαλε βενζίνη σε αυτοκίνητο, πήρε τα λεφτά από τον πελάτη τα οποία έβαλε μέσα στο πορτοφόλι στην μέση του. Τότε, το άτομο που προηγουμένως ζήτησε νερό έτρεξε και του έβαλε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο στο λαιμό και του είπε: «βγάλε όλα τα λεφτά που έχεις». Ο Φιάζ ψύχραιμος αντιστάθηκε, κατέληξε με πολλαπλές μαχαιριές αλλά ακινητοποίησε τον δράστη.

Η Αστυνομία έφτασε αρκετά γρήγορα και τον συνέλαβε. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον υπάλληλο στο ΚΑΤ, όπου του έκαναν αρκετά ράμματα για να κλείσουν οι πληγές από τις μαχαιριές τόσο στην κομμένη στο εσωτερικό παλάμη και όσο και στο πόδι. Παρέμεινε στο ΚΑΤ μέχρι την Τετάρτη 27 Απριλίου οπότε και πήρε εξιτήριο. Δείτε στο efsyn.gr τι καταγγέλλει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, υποψήφιος βουλευτής με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Α ‘ Αθήνας, για τις συνθήκες εργασίας μεταναστών σε βενζινάδικα



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.