Η δικαστική επιμελήτρια Νέλη Πατεροπούλου υποψήφια με τον Κονδύλη




Aκόμη μία νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την παράταξη του “Αγαπώ τον Άλιμο”, ανακοίνωσε ο Ανδρέας Κονδύλης. Πρόκειται για την Νέλη Πατεροπούλου, δικαστική επιμελήτρια, με σημαντική επαγγελματική δράση. Δείτε τι αναφέρει σε σχετική ανάρτηση – ανακοίνωση:

“Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας την Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου! Η Νέλη γεννήθηκε στην Αθήνα, επέλεξε όμως να ζει στον Άλιμο εδώ και 20 σχεδόν χρόνια.

Είναι Δικαστική Επιμελήτρια από το 2000, και μάλιστα έχοντας έρθει πρώτη στις σχετικές εξετάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ασχολήθηκε με τα κοινά του επαγγελματικού της κλάδου, με στόχο να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάδελφοί της, οι οποίοι την τιμούν επί 20 χρόνια με την πρώτη θέση Συμβούλου, στις αρχαιρεσίες του κλάδου τους.



Διετέλεσε για 10 χρόνια Γενική Γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών του Συλλόγου Αθηνών–Πειραιώς–Αιγαίου–Δωδεκανήσου και Λαμίας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία, που μπορεί να αξιοποιήσει και για τον Δήμο μας.

Είναι μητέρα ενός παιδιού 10 χρόνων, που πηγαίνει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Όπως λέει και η ίδια:

“Η διάθεσή μου να προσφέρω στην πόλη που ζούμε και αποτελεί το σπίτι μας, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, στηρίζοντας τον Δήμαρχό μας.

Πιστεύω βαθιά στην ιδέα του εθελοντισμού και έχω τη θέληση να προσφέρω συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας.

Όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο-πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συστρατευθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ‘ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ’ με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας.”

Νέλη μου καλωσόρισες, καλή επιτυχία να έχεις και να είσαι πάντα μάχιμη και δημιουργική!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.