Δήμος Νέας Σμύρνης: Τι ανακοίνωσε για το 6o Νηπιαγωγείο




Το πρόβλημα στέγης του 6ου Νηπιαγωγείου Νέας Σμύρνης συζητήθηκε στην έκταση συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου. Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου:

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη την Τρίτη 2 Μαΐου με μοναδικό θέμα συζήτησης το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει το 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας εξαιτίας αρνητικής απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην έξωση των συνιδιοκτητών του οικοπέδου, αποφασίστηκαν

1) Η αναγκαιότητα της απευθείας αγοράς του ποσοστού του 1/3 του εξ’ αδιαιρέτου οικοπέδου που βρίσκεται επί της οδού Μίμαντος 14 και Παρασκευοπούλου 54, ως μόνου κατάλληλου για την αδιάλειπτη συνέχιση της λειτουργίας του 6ου Νηπιαγωγείου της πόλης μας.

2) Ο ορισμός πιστοποιημένου εκτιμητή μόνο για τον προσδιορισμό της εκτιμώμενης αξίας του οικοπέδου.



3) Η Σύγκληση Διαπαραταξιακής Επιτροπής Νομικών (Οδυσσέας Νασιμπιάν, Μαρία Αγγελίδου – Φαρίδη, Άννα Κωνσταντινίδου και Άγγελος Βρεττός) για τη λήψη απόφασης με στόχο την άμεση επίλυση του θέματος.

4) Το σχολείο να παραμείνει ανοιχτό σε κάθε περίπτωση, να συνεχίσει να στεγάζεται και να λειτουργεί κανονικά στη θέση που βρίσκεται σήμερα χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής ζωής.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι παρών με προτάσεις για λύση κάθε ζητήματος που αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα και προσπαθεί να βελτιώνει καθημερινά όσα σχολεία λειτουργούν. Στέκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και αγωνίζεται μαζί τους για την καλύτερη δυνατή ποιότητα των σχολικών εγκαταστάσεων και το ανώτερο δυνατό επίπεδο μόρφωσης των παιδιών μας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.