Γιώργος Παπατριανταφύλλου: Αν εκλεγώ δήμαρχος θα εφαρμόσω τις καλές πρακτικές του δήμου Αλίμου




Συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Γιώργο Παπατριανταφύλλου και στελέχη της παράταξής του είχε ο δήμαρχος Αλίμου. Ο Ανδρέας Κονδύλης μετέφερε τις εμπειρίες του από το έργο που έχει κάνει τα τελευταία 9 χρόνια στην πόλη του και ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου δήλωσε ότι αν εκλεγεί δήμαρχος, θα εφαρμόσει τις καλές πρακτικές του δήμου Αλίμου.

“Ήταν μία όμορφη συζήτηση γύρω από τις 2 πόλεις μας οι οποίες συνορεύουν αλλά έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές” λέει ο επικεφαλής της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο“.
“Ο Δήμαρχος Αλίμου μας μίλησε για τα οφέλη της πόλης του Αλίμου από την εγκατάσταση του Led φωτισμού, τα τεράστια ποσά που έχει εξοικονομήσει ο Δήμος, αλλά και την τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας.
Συζητήσαμε για τους τρόπους ανάπτυξης ενός βιώσιμου αστικού σχεδίου ποιότητας ζωής της πόλης μας του Αγίου Δημητρίου, βασισμένο στο μοντέλο του Δήμου Αλίμου το οποίο εφαρμόζει με αποφασιστικότητα, πάθος και όραμα ο Ανδρέας Κονδύλης.
Ο Άλιμος είναι μία πόλη η οποία τα τελευταία 9 χρόνια παρουσιάζει εντυπωσιακές αλλαγές σε όλες τις υποδομές και τις υπηρεσίες του δήμου.
Όραμα μας η πρόοδος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, να γίνει μία σωστή πόλη, με ποιότητα ζωής και αξία ακολουθώντας τις καλές πρακτικές του Δήμου Αλίμου.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, για την υπέροχη και εποικοδομητική συνάντηση.
Οι εμπειρίες και οι συμβουλές του είναι για εμένα προσωπικά και την ομάδα μας εξαιρετικά χρήσιμες.
Αξίζουμε πολλά περισσότερα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πετύχουμε για την πόλη και τους συμπολίτες μας. Έργα χρήσιμα που θα δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα μας.
Και όπως τώρα λέμε “…. να γίνουμε σαν τον Άλιμο”, σε λίγα χρόνια να λένε όλοι για την πόλη μας “….έτσι πρέπει να γίνουμε σαν τον Άγιο Δημήτριο”.
Μαζί τους στην συζήτηση ήταν οι υποψήφιες – υποψήφιοι Δημοτικές και Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης:
Βούρτση Ανδριάνα (Άντι Ιωάννου)
Ζενέτου Ελίνα
Τσάμη Ζωή
Τσαμτσούρη Αναστασία
Τσίρμπα Μαρία
Μπεκρής Κώστας
Νομικός Μάριος
Επίσης ο πολιτικός μηχανικός της παράταξης, Λάμπρος Μακρυκώστας και ο επιστημονικός σύμβουλος Τιμολέων Φαρμάκης (Επιστήμων, υποψήφιος Διδάκτωρ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακά στην Πολεοδομία – Χωροταξία και ειδίκευση στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πόλεων και τη βιωσιμότητα και επόμενο στις ευφυείς και βιώσιμες υποδομές των πόλεων, με ειδίκευση στα ευφυή συστήματα μεταφορών και τη διαχείριση τεχνικών έργων).




Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.