Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης




Δήμος Καλλιθέας: Τριήμερο πένθος για το θάνατο του Αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης στις 27 Απριλίου βρισκόταν σε μια εκδήλωση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Εκεί, κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει να πέσει στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.



Όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έχοντας βαριά τραύματα, ωστόσο , όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό δεν τα κατάφερε και υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την πόλη.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, για τον θάνατο του Λάζαρου Λασκαρίδη

“Είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη.
Προσωπικά χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και ένα στενό φίλο εδώ και 38 χρόνια από το σχολείο.
​Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλλιθέας μας ως αντιδήμαρχος της Διοίκησής μας.
​Προσπαθούμε όλοι να συνέλθουμε από το σοκ της ξαφνικής απώλειας. Θεωρώ προσωπικό χρέος να κρατήσω τη μνήμη του και το παράδειγμά του στις επόμενες γενιές. Δυστυχώς η απώλεια του είναι βαριά, είναι τεράστια.”

Ποιος ήταν ο Λάζαρος Λασκαρίδης
Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν επικεφαλής του συνδυασμού «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ». Ήταν δημοσιογράφος και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13 και Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9,84, καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven X.

Επίσης, είχε θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της «Κοινωνικής Συμφωνίας».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.