O αθόρυβος «εργάτης» των 76ers




Γράφει ο L-Train

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες της στήλης. Από τις κακές μας ημέρες η χθεσινή. Δεν πλησιάσαμε καν στην επιτυχία, με τις τρεις επιλογές να μην επιβεβαιώνονται, πάρα πολύ εύκολα κιόλας.

Διαβάστε επίσης: Αναλυτικό review της Vistabet

Εξοργιστικός Davis χθες, έπαιζε λες και έκανε αγγαρεία. Τον διέλυσε ο Tilman στη ρακέτα. Λάθος διάβασμα στις άλλες δύο επιλογές. Και με τον Vincent και με τον Gobert να παίζουν πολύ καλύτερα από αυτό που τους περίμενα. Πάμε να δούμε τις τρεις επιλογές από τα σημερινά παιχνίδια.



Nets – 76ers

Κι ενώ όλη η άμυνα των Nets είναι προσηλωμένη πάνω στον Embiid και σε δεύτερη φάση στον Harden, αυτός που αθόρυβα κάνει δουλειά και στα δύο πρώτα ματς, είναι ο Harris. Σκοράρει όσο χρειάζεται, μαζεύει ριμπάουντ και θα πάρουμε σήμερα το over 20.5π+ριμπ. του forward των 76ers. Είχε 25π+ριμπ. στο πρώτο ματς και έφτασε στα 32π+ριμπ. στο δεύτερο. Λογικό, αφού όπως αναφέραμε και παραπάνω, η άμυνα δεν προσαρμόζεται τόσο πολύ πάνω του, όμως αυτός κάνει σταθερά τη “ζημιά”. Δε νομίζω ότι οι Nets θα αφήσουν τους Embiid και Harden για χάρη του Harris, αν λοιπόν είναι συνεπής και σήμερα, θα ξεπεράσει το όριό του.

Warriors – Kings

Στην αναμέτρηση στο San Francisco θα πάμε στο under 39.5π+ασ+ριμπ. του Sabonis. Δύο σερί αγώνες τρώει αρκετό “ξύλο” στη ρακέτα. Δεν έχει τις επιδόσεις που είχε στη regular και κυρίως στις ασίστ. Επιθετικά, δυσκολεύεται να σκοράρει, αφού o Looney παίζει αρκετά aggresive πάνω του. Μπορεί να μην υπάρχει ο Green απόψε, η εκτίμησή μου είναι όμως ότι θα έχει πάλι δύσκολο ματσάρισμα με τον Looney. Δεν έχει ξεπεράσει σε κανένα ματς το σημερινό του όριο, οπότε θα πάμε στο under.

Clippers – Suns

 Στο πρώτο ματς ο Zubac τα πήγε αρκετά καλά κόντρα στον Ayton. Στο δεύτερο παιχνίδι, οι ψηλοί των Clippers είχαν θέμα με τον Μπαχαμέζο center. Δεν αποκλείω ο Lue απόψε να παίξει με Covington στο “5” και πιο χαμηλά σχήματα. Συνηθίζει αυτές τις αλλαγές ο κόουτς Lue, στα Playoffs. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι μεγάλο το usage του Zubac, όσον αφορά το σκοράρισμα, οπότε υπάρχει καλή πιθανότητα για το under 11.5π. του.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram του Foxbet για ψαγμένα προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.