Ταυτοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του Πιτ Μπουλ που το βάζει να σκοτώνει γάτες και τις πετάει στα σκουπίδια (VIDEO)




Δείτε ι αναφέρει σε νέα ανάρτηση ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία:

“ΤΑΥΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Ο ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΑΤΕΣ ΣΕ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉ !!

Επιθυμώ νά ευχαριστώ θερμά όλους τούς ανθρώπους οι οποίοι μου μετέφεραν φωτογραφικό-βιντεοληπτικο υλικό καί σημαντικές πληροφορίες,οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ ΑΛΗΤΗ.

Τό υλικό αυτό επεδειχθη σέ άτομα τά οποία ήταν παρόντα στις δολοφονίες τών αθώων πλασμάτων, από τόν σκύλο τού συγκεκριμένου ανθρώπινου αποβρασματος καί ανεγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας στο πρόσωπο του τον δράστη τών πρωτοφανών θηριωδιών.



Νά υπενθυμίσουμε ότι τήν παρελθούσα Παρασκευή 21/4 καί ώρα 16.30 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, έβαλε τόν σκύλο του νά κατασπαράξει αδέσποτη γατούλα, κυρία, αυτόπτης μάρτυς τού περιστατικού προσεπαθησε να αποτρέψει τήν δολοφονία τού αθώου πλάσματος φωνάζοντας στον ΆΝΑΝΔΡΟ ΑΛΗΤΗ, ο οποίος μόλις τό σκυλί του αποτελείωσε το δύστυχο ζώο απευθυνόμενος στην αυτόπτη μάρτυρα τής ανέφερε: “έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι; τήν παίρνω για τήν σούβλα” !!

Ενδεικτικό τής αθλιότητας του χαρακτήρα του καί τής διαστροφής τού ψυχικού του κόσμου συνιστά τό γεγονός ότι 2 ημέρες αργότερα, τήν Κυριακή 23/4 στο πάρκο Ανάληψης τού Βύρωνα καί ενώ βρισκόταν σέ εξέλιξη παιδικό πάρτυ, εισήλθε με τον σκύλο του καί παρουσια πολλών ατόμων έδωσε εντολή στον σκύλο του να κατασπαράξει αδέσποτη γατούλα !!

Τήν οποία ακολούθως έβαλε σέ σακούλα καί τήν πέταξε σέ κάδο απορριμμάτων !!!!!!

Μήν φοβάστε νά καταγγειλετε κάθε ανθρωπόμορφο κτήνος τό οποίο προβαίνει σε βάναυσες κακοποιήσεις ζώων, οφείλουμε όλοι να θέσουμε ανάχωμα στις κατά τών ζώων διαπράττομενες ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ.”

Είναι ένας άντρας γνωστός για την περιοχή του Βύρωνα. Όπως καταγγέλλουν αποκλειστικά στο LIVE NEWS, ο άνθρωπος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο, κυκλοφορεί με τον σκύλο του σε πάρκα και του δίνει το σύνθημα για να σκοτώσει απροκάλυπτα την πρώτη γάτα που θα βρει, μπροστά στα μάτια όλων.

«Αυτός χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει, να τις πιάνει και να τις σκοτώνει και τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό».

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί με αυτόν τον σκύλο ράτσας πιτ μπουλ στο πάρκο της Ανάληψης. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν καρέ – καρέ τον τρόπο που μόλις δει μία αδέσποτη γάτα κοντά του, δρα.

«Έχει ένα περιλαίμιο το σκυλί. Από εκεί περνάει ένα διπλό σκοινί το οποίο είναι ελεύθερο στις δύο άκρες του και κρατάει τις δύο άκρες στο ένα χέρι και είναι απλώς περασμένο μέσα από το περιλαίμιο. Το πλησιάζει στις γάτες, το αγριεύει, αφήνει τη μία άκρη από το χέρι του, οπότε ο σκύλος είναι ελεύθερος και πετάγεται ο σκύλος και φεύγει».

Κάπως έτσι, μία γυναίκα που μένει στην Καισαριανή, είδε μπροστά στα μάτια της την γάτα της να θανατώνεται όσο εκείνη καθόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

«Η αφεντικίνα της έχει κάνει τη μήνυση, ήταν στο μπαλκόνι στη βεράντα, είδε όλο το σκηνικό, του έβαλε τις φωνές, της μίλησε άσχημα και ειρωνικά».

«Τις ξεκοιλιάζει ο σκύλος & τις πετάει στα σκουπίδια»

Όπως καταγγέλλουν στο LIVE NEWS, φαίνεται πως αυτός ο άνθρωπος έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια τον σκύλο του να θανατώνει όποια γάτα βρεθεί στο διάβα τους. Τελευταία, το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας.

«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε».

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή ο σκύλος του κατασπάραξε μία γάτα μέσα σε πάρκο, ενώ δίπλα ακριβώς γινόταν παιδικό πάρτι.

«Ήταν καμία τριανταριά με σαράντα άτομα μέσα (στο πάρκο) και το έκανε μπροστά τους, μιλάμε για δέκα μέτρα. Δηλαδή θα μπορούσε να έχει χτυπήσει παιδάκι το σκυλί. Υπάρχει πια πέραν πάσης αμφισβητήσεως και αμφιβολίας ταυτοποίηση του ατόμου το οποίο έχει προβεί σε επανειλημμένες δεκάδες επιθέσεις, πολλές εξ αυτών έχουν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία των ζώων».

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε ο σκύλος του την τελευταία φορά να έχει σταλθεί για νεκροψία.

«Είναι νέος άνθρωπος, πρέπει να είναι γύρω στα 27. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο κατ’ εξακολούθηση δεκάδες φορές εδώ και χρόνια, αυτή η συμπεριφορά δεν έχει σημείο χρονικής έναρξης στην μετάβασή του στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο άτομο ζούσε στο Καρπενήσι, μετά ήρθε Αθήνα, Πειραιά, ξανά το ίδιο. Σε όποια μέρη δηλαδή έχει βρεθεί τα συμβάντα είναι επαναλαμβανόμενα».

Σε κάθε περίπτωση, ο άντρας δίνει το σύνθημα στον σκύλο του, τον αφήνει ελεύθερο και εκείνος κατασπαράζει την πρώτη γάτα που θα βρει μπροστά του. Έπειτα τη βάζει σε μία σακούλα, την πετάει στα σκουπίδια και αποχωρεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

Επιθέσεις από το πίτμπουλ έγιναν στη περιοχή της Ανάληψης, στο Σκοπευτήριο, αλλά και πίσω από την πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Έχει γίνει ταυτοποίηση του δράστη ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κρατούσε τον σκύλο με σκοινί και όχι με το λουρί του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.